Opp og frem

Det er ikke til å legge skjul på at motivasjonen falt etter at VM måtte gjennomføres uten en norsk tropp. Vi reiste bort: bort fra sosiale medier, livestream og agility. Vi reiste bort og opp på fjellet. På fjellet fikk vi fine, lange turer som var godt for både hund og fører. Da VM-helgen var over kunne vi «våkne» igjen, og rette nesa fremover.

For fremover skal vi.

I år hadde jeg to hunder med i den norske troppen. Målet mitt for 2019 var å ha to hunder til Nordisk mesterskap og dette klarte vi å gjennomføre. Vi reiste fra Nordisk mesterskap med gull i bagasjen og visste at jeg presterte for resultatet med begge mine hunder: 2 av 5 hunder på laget. 4 av 5 beste hundene ble tellende og mine hunder ble tellende hver sin gang.

FB_IMG_1571680528794

Jeg kan ikke være noe annet en fornøyd!

Det å prestere med to hunder på landslagsnivå er krevende. To ulike hunder med ulike forutsetninger og erfaringer. Jeg vil så gjerne håpe på å få samme sjanse igjen og jeg vet at det kommer til å bli vanskelig.

Nå har forberedelsene for neste sesong startet. Treningslisten er lagd og detaljert utformet med hva som må øves på for å bli enda litt bedre. For selv om en er landslagsutøver er en aldri utlært. Vi har forbedringspotensiale på mange områder 😀 For å lage en bra nok treningsliste bruker jeg AgiNotes.#ad En perfekt app på telefonen!

Det er også tydelig å se at vi ikke har gjennomført noen konkurranser siden august. Men! Neste helg skal vi konkurrere igjen, og jeg er redd for at det fort kan bli overtenning på både hunder og fører. Det jeg syntes er fint å se er at vi har hatt flere treninger i oktober enn i september. For vi har endelig funnet tilbake treningsgleden!! Gleden av å reise på trening og faktisk kjenne at en kan trene, ha det gøy og bare gjøre et team bedre.

Selvom vi går inn i en mørk og tung periode, er motivasjonen min på topp. Motivert for å bli bedre med begge mine hunder.

Er du motivert for den kommende sesongen?

Silje

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s