Forberedelser før årets VM 

Hei fra Spania og Zaragoza! 

Vi ankom på mandag til sol og sommer. Reisen gikk veldig bra både for meg og Liz. Både Liz og jeg var rolige under flyturen 🙂 Etter forrige VM-tur hadde vi litt turbulens som jeg reagerte på, derfor hadde jeg en liten klump i magen da vi skulle reise nå. Den forsvant raskt da flyturen var eksemplarisk! 

Igår var vi turister og vandret rundt i VM-byen Zaragoza. Byen har mye historie en kan se på 🙂 

Idag er det viktige forberedelser som står for tur: lakke negler i landslagsfarger, klippe klør og potehår, og sist men ikke minst trening! 

Jeg syntes det har vært bra å komme ned såpass tidlig før VM, både jeg og Liz tror jeg syntes det har vært deilig. Det at vi faktisk er i Spania og på vårt fjerde verdens mesterskap – dagene før har brakt mye tanker på banen. 

Helgen før vi reiste nedover var jeg på menatal-trening med Vappu fra Finland. Vi snakket mye om mål og den ene oppgaven vi fikk var å plassere oss selv på en linje mellom 0 – 10 i forhold til hvor vi var på skalaen om å ha oppnådd vår agility-drøm. 

Jeg plasserte meg mellom 8 og 9 fordi jeg har oppnådd min agility-drøm. Jeg har blitt plassert blant i beste i hele veien! Vappu ville sette igang tankeprosesser hos oss og ville at vi skulle tenke på hva som måtte til for at vi skulle nå denne drømmen. 

Denne oppgaven ble vanskelig for meg, for jeg vet at jeg aldri kan oppnå noe høyere resultat sammen med Liz i VM. Det samme problemet hadde jeg før uttaket også. 

Jeg hadde ingen motivasjon til å gå uttaket fordi jeg viste at jeg ikke kom til å klare noe bedre resultat i VM. Jeg måtte gå mange runder med meg selv – hvorfor går jeg agility? 

Agility handler alt for mye om resultater og prestisje – jeg driver med agility fordi det skal være gøy!! 

Gjennom hele uttaket jobbet vi med motivasjon og glede – at det skulle være gøy. Vi skulle samarbeide, jeg og Liz til å få til det beste vi kunne på grunnlag av glede. 

Dette hjalp oss mye og jeg vil ha den samme innstillingen årets VM. Samtidig skal jeg nyte! Jeg har vært heldig som har fått være med hele tre ganger tidligere – og nå skal jeg stå på startstreken for fjerde gang 🙂 Bare det er en drøm i seg selv! 

Jeg er glad for at jeg har dette synet og vinkling nå – det hjelper meg så mye i prosessen med å mestre sammen med Liz ❤

Så i helgen skal vi prestere det beste vi kan, vi skal skal ha det gøy – og nyte vært sekund av å være her. 

Silje 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s