Bea er friskmeldt!

Helgen etter NM skulle vi ta en frihelg på hytta med telttur og kun avslapping – men den planen ble endret drastisk!

1465601825184

Etter kun 10 minutter på hytta så jeg Bea kom inn med blod på alle labbene. I første omgang trodde jeg det kun var ulvekloa som hadde blitt knekt, men det var det ikke – for over ulvekloa på det ene beinet var det et langt og dypt kutt. Vi ringte dyrlegevakta med en gang og fikk komme inn så fort vi kunne.

Så da var det bare å sette seg inn i bilen igjen for å reise ned til Stav Veterinærsenter. Der ble vi tatt i mot av ei veldig hyggelig dyrlege som virket fornøyd med å få «besøk» på kveldsvakta si.

Heldigvis var det kun et overflatesår og ingen sener eller lignene var berørt. *fjoh*

Besøket endte med 10 sting og ro i 14 dager for Bea sin del – ikke akkurat det vi håpet på men det viktigste var at Bea ble frisk.

Det som så skjedde var at kun noen dager etter klarte Bea å fjerne stingene sine selv (!) Da ble det en ny tur til dyrlegen for å finne ut hva vi skulle gjøre. Såret var blitt betent og det kunne kun bli sydd to nye sting og det ble en ny uke med hvile.

Bilder av hvordan prosessen med såret har grodd. Første bildet er uten sting – andre bilde (oppe) er etter Bea fjernet stingene selv – tredje bilde (nede) er etter to nye sting – fjerde bilde viser hvordan såret er etter fjerning og laser av såret. 

Nå har hele hvileperioden ferdig og stingene fjernet samt laserbehandling foretatt –
BEA ER FRISKMELDT OG KLAR FOR DANMARK! 

I løpet av denne lille perioden med skade har vi hatt «hell i uhellet», for en gangs skyld passet jo taimingen perfekt til skade da vi ikke hadde noen slags store hendelser på agendaen.

Silje

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s