Gåsahoppet 2016

Tradisjon har det nesten blitt å reise til Gåsahoppet i påsken. Jeg elsker nesten alt ved det stevnet, den lille «nesten» kommer av at det ble veldige lange dager med konkurranse. Funksjonærer og dommerne er strålende fornøyde og med et smil om munnen. Hele den gode holdningen rundt stevnet smittet over på min holdning 🙂

Dommerne i år var helt fantastiske! Masse utfordringer for både small – og large hunder. Det er jammen lenge siden sist at jeg måtte klø meg i huet i en small-bane. Nivået var høy med vanskelige slalominnganger, fart og krevende momenter.

Det ble tre lange dager med konkurranse for mine tre jenter. Bea og Liz konkurrerte, mens Windy var vår maskot. Windy fikk trent på masse, med forstyrrelser. Vi fikk blant annet trent på å være på pallen og startrutiner allerede.

Bea

Det er ikke lett å være Bea i et så stort selskap av konkurranse. Banene hadde et høyt nivå og krevende momenter, men det var ikke det som felte oss. Vi var uheldige og fikk et riv, i nesten vært eneste løp. Med 5 feil ramler man langt ned på listen blant mange deltagere. Handlingsmessig var det en fryd å føre Bea, vi samarbeidet og mestret de fleste vanskelige momentene. Ekstra gøy er å mestre momenter man har trent på en stund 🙂

Så selv om de store resultatene uteble, er jeg veldig fornøyd med all den gode mestringen og treningen vi har fått. Et godt resultat fikk vi til, og det kom i et agilityløp som fikk 8. plass. Dette løpet kvalifiserte oss til finalen. I finalen fikk vi et feilsteg, og disket – men resten av banen ble feilfri 🙂

I filmen har jeg samlet sammen gode momenter vi fikk til i helgen:
Filmen kan sees i bedre kvalitet om man endrer til HD. 

Liz 12592586_914584988654141_5688161703371981552_n

Lille Liz, som jeg ikke hadde tenkt til å melde på en gang – viste seg fra sin be
ste side i helgen! Av alle gjennomførte og feilfrie løp fik vi topp 6 plasseringer, beste plassering i helgen ble en 3. plass (som kvalifiserte oss til finalen).

I small-ringen er selskapet av raske og gode ekvipasjer stor. Forventningene forhold til Liz var lagt på bunn. Målet vårt var å ha det gøy og all ekstra prestisje ble en bonus. Liz var «on fire» denne helgen. Hun leverte feilfritt løp på løp! Jeg er nesten helt målløs, fordi Liz presterte på et nivå jeg aldri ville forventet at hun var på.

Neste stevne blir nå i Arendal og uttaksstevne. Jentene har vist at vanskelige momenter ikke er noe problem. For Liz blir det å forsette i den gode steamen – og levere feilfritt, mens Bea og jeg trenger et par justeringer før vi er på topp!

Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s