Valpesele

_DSC7469

Fra den dagen jeg viste Windy ville komme begynte jeg å tenkte igjennom valpeutstyr jeg trengte. Selv med to andre hunder i hus trenger man nytt utstyr til valpen.

Et av de viktigste utstyret jeg trengte var en valpesele. Mine kriterier til en valpesele er:

  • Regulerbar – en valp vokser raskt og for å spare penger, er det lurt med en sele som det er mulighet for å justere.
  • Støtte – ved brystet.
  • Holdbar – tåler valpelek og løping i skogen.

Det å finne en sele som oppfyller disse kriteriene var ikke lett. Jeg søkte nettet rundt for å finne den perfekte selen. Det finnes mange seler å velge i mellom på markedet, men det å finne en som er regulerbar over skuldrene var ikke lett. Derfor ble både hurtta og puppia – selene slått vekk med engang.

Akkurat idag har Windy vært hos oss 3 uker, på denne tiden har vi fått testet vår valpesele. Valget ble på Ruffwear «Front Range» sele. Windy er nå 4 mnd og har størrelse xs. Størrelsene i kolleksjonen overlapper hverandre, så max i xs er minimum i s.

Denne selen er en av de eneste selene som er justerbar rundt brystet, samtidig som den er godt polstret i brystet og under buken. Dette vi si at hunden får god støtte, samtidig som den er komfortabel å bevege seg i.

_DSC7458

Et stort pluss er at selen har to steder til å feste båndet. Et på brystet og et på ryggen. Det finnes også en egen liten lomme til å ha ID-tag.

_DSC7012

Skal jeg fortelle deg noe som du ikke er klar over?
Selvom Canider ikke har denne selen i sitt sortement er det mulighet for å ta den inn. Slik er det på alle produkter, faktisk. Om du ønsker et produkt som Canider ikke har inne, er det bare å sende en mail så kan de ordne det! Det var det jeg gjorde med denne selen, og denne servicen gjelder for alle og en hver.

Da Windy blir stor skal hun få lik sele som både Bea og Liz har. Både Bea og Liz har Zero DC – selene og de er jeg skikkelig fornøyde med. De bruker jeg til alt! Jogging, tur i skogen og trekk på ski.

Så, om du skal få valp i nærmeste fremtid – så anbefaler jeg denne selen! Jeg garanterer at du vil bli fornøyd 🙂

Silje

Selen i innlegget er sponset 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s