Vårt første møte

 

Det første møtet er alltid spennende. I helgen var vi i Danmark for å besøke Windy! På grunn av rabies-reglene for import til Norge kan vi ikke få hun hjem før 22. februar, nemlig 21 dager etter rabiesvaksinen.

Jeg ville gjerne møte Windy og bli kjent med hennes personlighet før hjemreise og i helgen fikk jeg endelig møte hun.

Windy er en aktiv liten krabat. Hun er utrolig sosial og elsker alt av mennesker. Jeg ble overrasket over hvor fortrolig hun var til meg, Marius og «farfar» Erik 🙂 Hun var kun et døgn med oss, men slik hun oppførte seg virket det som hun hadde kjent oss siden fødsel.

View this post on Instagram

So much love 😍

A post shared by WeBeLive Agility (@webeliveagility) on

Vi var så heldige å få låne sommerhuset til oppdretter Helle og det var her vi hadde Windy 🙂 Hun gikk på fire stive ben rundt og gjorde seg kjent i huset før hun la seg for å sove. Mens hun sov kunne vi bevege oss rundt, smelle i dører og gjøre hva vi ville – samme hva, men hun våknet ikke. Dette er absolutt en utrolig trygg frøken!

Jeg hadde mange tanker før vi reise nedover. Tenk om vi ikke passer sammen? Min største frykt ville vært om vi ikke passet hverandre. Alle bekymringene ble bort da jeg møtte Windy! Med sitt pågangsmot og aktivitet kommer hun til å skli rett inn i flokken med Bea og Liz. Hvordan de vil reagere på Windy blir enda mer spennende!

Windy lyder allerede navnet sitt, men jeg var usikker på om vi skulle fortsette å kalle hun dette. Dilemmaet var om det skulle forbli «Windy» eller om skulle bli «Win». For oss har hun alltid vært «Windy» og vi har valgt å fortsette og kalle hun dette. På agilitybanen kan dette lett bli til «Win» og jeg regner med at dette ikke vil bli noe problem 🙂 Allerede ved innkalling på stranden merket jeg at det ble lett å rope: «WinWin»

Nå er det bare sette seg på fingrene og vente til 22. februar til hun kommer hjem. Allerede 24. februar starter hun på sitt første kurs – valpekurs.

Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s