Mål for 2016

Vi har hoppet inn i et nyt år, og klare for å ta fatt på alt det uvitende.

Så, hva var målene for i fjor, ble de oppnådd? La oss ta et tilbakeblikk:

Liz

  • Enda et år med landslaget. Vi har iallefall søkt og skal gjøre det vi kan for å kjempe om en plass til VM og nordisk.
  • Få mer stabile løpende felt. Få ned prosenten med feltfeil, flere feilfrie agilityløp på en sesong.

Vi oppnådde begge våre hovedmål. Vi var så heldige å få representere Norge et år til på landslaget og jeg kan med hånden på hjerte si at vi har fått mye mer stabile løpende felt! Fra august til desember har Liz hatt 100% treff på rc i konkurransesetting.

Bea

  • Delta på NM i Drammen.
  • Bli klasse 3 Hund på heltid. Vi mangler ett napp i hopp og ett i agility.

Bea startet den nye sesongen som klasse 2 hund, og i løpet av første konkurranse ble hun klasse 3 hund. Som «elite-hund» kunne vi også delta på NM i Drammen. For første gang stilte jeg til start i NM med både liten og stor hund. Check!


Nytt år med nye mål og utfordringer

I år har jeg to «elite-hunder», to hunder som krever sitt samtidig som vi får en liten vill-bass inn i flokken. Selv med en ny liten krabat i flokken skal Bea og Liz komme først i rekkene på konkurranser. Både Bea og Liz krever sitt fra meg på konkurranse og dette skal de fortsette å ha.

Mål 2016 for Liz:

Jeg har veldig lyst til å være en del av landslaget et år til. I årets sesong kan det bli vanskelig, small-hundene har begynt å bli gode og Liz er i en moden alder. Hun er ikke den raskeste lenger, men det Liz har som alt for mange i small-hunder mangler er, stabilitet. Liz er utrolig stabil. Hun går jevnt og stort sett feilfritt.

Vi skal også ikke delta på alle slags stevner denne sesongen. Vi skal velge selektivt hvilke vi skal på. Dette skal jeg gjøre for å holde motivasjonen for både meg og Liz på topp.

Liz skal også bygge mer muskler, gå mer i skog og mark for å bygge kjernemusklatur. – Dette målet er vi på god vei med allerede 🙂

Mål 2016 for Bea: 

Hovedmålet for Bea vil være å prøve konkurrere oss til en plass på landslaget. Vi må bli mer stabile, få bedre resultater etter hverandre for å oppnå dette målet.

Til tross for at Bea kun har vært klasse 3 hund i under en sesong har vi fått tildelt en del cert. Hun er fullcertet i agility, men mangler enda et i hopp og da vi får dette blir hun også svensk hopp champion.

For Bea sin del må hun bli mer hverdagslydig. Det er mye som går i glemmeboka og hun tar seg friheter som aldri før. Dette må strammes inn på, men det kommer kanskje til å skjer automatisk med en valpis i hus. Da blir reglene skjerpet igjen.

Mål 2016 for Silje:

Mitt mål blir å kunne gi nok av meg selv til alle jentene. Bea og Liz skal få det de forventer av meg, samtidig som at lille Windy skal få sitt. Jeg vet dette kommer til å bli krevende, men samtidig en oppgave som er oppnåelig.

SPISE! I konkurranse-setting. Det er så vanskelig 😦 Det som stort sett går ned er kun en banan, eller annen frukt og gjerne junk-mat. Jeg må bli flinkere til å kunne spise mat som gir næring. Skal jeg kunne oppnå målet over, må jeg kunne ha nok energi. Er det noen som har innspill om mat, gjerne send meg en melding!

Jeg er utrolig spent på det nye året og hva dette vil bringe, jeg gleder meg! 

-Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s