Årets siste utestevne: Askim

I helgen ble årets siste utestevne gjennomført. Dette betyr at sesongen snart er over og vi går alt for fort inn i et nytt år.

På lørdag var vi på landslagssamling på Farmen og hadde siste trening sammen med laget! Liz gikk som ei kule og stortrivdes i den nye hallen. Hun hadde gode treff på stigen i både vinkel og rett frem. Hun hadde et par jackpot-treff med dype, gode stigetreff! Hurra 🙂 Hun var så flink at hun ikke fikk være med til Askim på søndagen.

I Askim på søndag stilte jeg kun med Bea og det er jeg jammen glad for. Det å se de banene som ble satt i liten og mellom-ringen var helt…
.. ja, hva skal jeg si. Det beste er vell ikke at jeg sier noe.

Derimot! Jeg var strålende fornøyd med dommerelev Jenni i storringen. Jenni hadde satt gode baner med mye fart og vinkler. Bea startet dagen med å løpe feilfritt inn med laget sitt og vi ble sikret et nytt NM-napp med seier. Bea løp inn til lag-klassens beste tid og 5,86 meter pr. sekund, og vi hadde gode feltkriterier på alle felthindre! Wow, den hunden

Agilityløpet disket vi på tredje siste hinder. Absolutt min feil da vi misforstår hverandre.. I hoppløpet hadde vi stevnets desidert beste tid. Tiden var så kjapp at båndbærer ikke rakk å legge båndet på andre siden engang. Grunnen til at Bea hadde beste tid var fordi hun TJUVSTARTET. Fysj og fy! Det ble ingen start og gjennomføring av hoppbanen da, men en rasende Silje.

I bilen på vei til stevnet fikk jeg et minne på facebook om at det var 2 år siden Bea debuterte. Min lille, store stjerne som allerede skinner som ei sol 🙂

Silje & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s