Stavangeruka 2015

En hel uke med konkurranse – Stavangeruka 2015, som ble avholdt på Lista.

DSC_0043

Jeg gledet meg lenge til denne uka, en uke med venner, agility og god stemning. Vi fikk heldivis camping rett ved Maud og Per, så uka var tidlig reddet 🙂 Hver kveld grillet vi og hadde en omgang med spillet, kubb. Det var selvfølgelig de unge mot de eldre. Kubb-spillet ble en ukeskonkurranse, og hvem som vant trenger vi ikke å nevne her 😉

Det var konkurransedager søndag, mandag og tirsdag. Fri på onsdag og tre nye konkurransedager fra torsdag til lørdag.

LIZ

Liz har deltatt på flere ukeskonkurranser og for vår det handlet det om å ha det gøy å ringen. Liz sin reaksjon på underlaget var ikke bra. Hun syntes gresset var vondt og løpe på og ga ikke maxfart i det hele tatt. Gjennom hele uka hadde hun flere riv, enn det hun har hatt på hele sin agilitykarriere! Ettersom dette konkurransestedet ikke var tipp-topp for oss droppet vi en del løp. Det kom an på banen og hvem som dømte. Jeg og Liz har tydeligvis blitt noen særinger på hvem som dømmer og hvordan banen er designet. Om banen har flere løpestrekker enn teknikk, er det nesten ikke noe vits for oss å gå.

Vi fikk til noen gode løp, og ble plassert på pallen et par ganger 🙂

BEA

For Bea var dette hennes andre ukeskonkurranse. Sist Stavangeruka ble avholdt var hun kun tilskuer og en liten bebbi. Gjennom denne uka har hun overrasker meg stort med hva vi kan sammen. I enkelte av banene var det mye teknikk og trange avstander, mye jeg regnet med at vi ikke kunne. Men jeg må tydeligvis slutte å undervurdere Bea og prøve å forstå at hun faktisk har blitt en stor jente. Så stor at vi i løpet av uka fikk vårt siste cert og ble agilitychampion! ❤

11736899_10204778197069881_1670778473_n

I løpet av uka ble det pallen flere ganger for meg og Bea 🙂

Vi mangler fortsatt et cert i hopp for å bli champion, og denne sjansen gikk fra oss flere ganger. I mange løp fikk vi kun «et riv», men best tid. Utrolig kjipt, men sånn er det. Når vi er gode tok tar vi det siste certet!

Alt i alt er jeg veldig veldig fornøyd. Ja, vi kunne prestert bedre enkelte ganger men sånn er det. Jo lenger utover i uka vi kom, jo dårligere ble Bea på å holde kriteriene sine på felthindrene. Så da måtte jeg gå inn for å korrigere henne og diske oss selv 🙂

Jeg syntes komiteen i Stavangeruka hadde gjort en god jobb med å skaffe GODE dommere. Det var enkelte baner jeg likte bedre enn andre, men sånn er det når man konkurrerer 🙂 Jeg likte spesielt godt å gå for Zsofi Biro, hun hadde baner som innholdt både fart og teknikk. Til å være nyutdannet dommer syntes jeg hun gjorde et god utgangspunkt her i Norge. 

Nå er det under en uke til vi vender nesa mot Tyskland og EO. For første gang skal jeg konkurrere på et så stort mesterskap med to hunder. Jeg gleder meg!

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s