Konkurranse, eksamen, konkurranse, eksamen

Siden sist har vi vært på to stevner. Nannestadstevnet og Oslo hundeshow! I mellomtiden har jeg hatt eksamen, samtidig som jeg har prøvd å prioritere tid til hundetrening. Jeg skal si deg en ting, det er jammen ikke lett..

På Nannestad fikk jeg nesten kræsj i alle mine løp, og det var godt jeg har en stor familie rundt agilityringen. Mamma var speaker, så når alt stod på som verst ble både tante og kusine nye eiere til hundene mine. «Ta imot hund her», «hold her». Huff, godt jeg hadde noen som hjalp meg. Ringoppsettet var ikke helt på min side.

I tillegg til å ha kræsj mellom løp, hadde jeg min fremtidige matteeksamen i hode. Fem dager etter stevnet stod matteeksamen for tur. Jeg prøvde å øve i mellomtiden, men det gikk ikke. Jeg er ingen maskin som kan skrus av og på, selvom man gjerne skulle ha ønsket dette. De beste resultatene uteble for helgen, beste var Liz som klarte å klamre seg fast i pallen et par ganger! Vi hadde noen gode momenter gjennom helgen, f.eks at Liz hadde alle feltene på stigen, både med med og uten vinkel. Hurra 🙂 Bea gjennomførte flere vanskelige momenter som vi lenge har trent på! Skjermbilde 2015-05-25 kl. 18.24.26 Skjermbilde 2015-05-25 kl. 18.25.24

Yes! Tidlig nok ute med blindbytte. 

Oslo hundeshow startet på fredag med feiring av gjennomført matteeksamen for både meg og Maud. Jeg kunne senke skuldrene for en helg og bare tenke på agilityen. Da ble resultatene bedre og vi fikk til både en seier og flere pallplasser 🙂 Bea hadde løpetid og slet med å konsentrere seg i banen, så vi jobbet mye med startrutinene våre.

11393023_10153961320479418_5843696020551551572_n

Liz har igjen alle feltene på plass og jeg er strålende fornøyd med våre prestasjoner før NM!

Nå har jeg kun en eksamen igjen på skolen, som er ferdig før vi reiser nedover til Sandefjord og jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke tenke på eksamen under NM. Jeg vil prestere 🙂

Vi ønsker alle våre konkurrenter lykke til NM, vi sees!

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s