1. mai i Moss!

I tradisjon tro reiser vi alltid på stevne 1. mai! For min egen del var jeg lite motivert i forhold til Liz sine løp.. Jeg hadde jo ingenting som stod på spill? Ikke noe press, og ingen nerver, ingen spente fjes. Litt av en overgang fra forrige konkurransehelg. Ikke bare var det min stemning som var dårlig, banen var heller ikke spesielt gode syntes jeg. Når man har vært mye rundt å reist, og løpt på baner for gode dommere, blir det ekstra vanskelig å holde motivasjonen oppe når banen viser lite kreativitet..

Liz gjennomførte alle sine løp! Hoppbanen til Gondola i small-/mediumringen var utrolig kul! Handling og fart som måtte kombineres – absolutt dagens beste bane av de jeg gikk med mine hunder. På løpestrekkende taper vi masse fart, men vi gjennomfører til en 3. plass! Absolutt innafor på en løpebane 🙂 Agilitybanen bestod av en glatt stige, og Liz dempet seg skikkelig, hun får treff på feltet, men ikke i 100% fart som hun pleier. Banen viste lite kreativitet og det var bare et par nummerskilt som var byttet fra klasse 2 til klasse 3. Jeg har aldri gått for denne svenske dommeren før, men han gjorde ikke et så godt inntrykk. Det ble godt med en 2. plass når motivasjonen var lagt igjen hjemme 🙂

10405308_10153860351569418_6570728863736492469_n

Bea gjorde sin entré i klasse 3 og vi tok med oss en 3. plass med cert! Hurra 🙂 Jeg er så stolt. Det var en så god flyt, vi gjennomførte oxer og hjul helt perfekt! Det har vi trent mye på. Agilityløpet fikk en tidlig disk og vi trente på feltene våre.

@Vibeke Dieseth Andersen
@Vibeke Dieseth Andersen

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s