Første uttaksstevne 2015 – Arendal

Endelig, i helgen ble årets uttaksperiode for landslaget løpt igang! 

10896954_10153842954454418_2663816980550296333_n

Jeg hadde bestemt meg for at siden denne helgen var uttak skulle hovedfokuset mitt være på Liz. Bea løp sine løp, men Liz sine løp var første prioritet. Hovedmålet for helgen var å ha gjennomføring i alle de 4 individuelle løpene våre. For å kunne delta på siste uttakshelg i Trondheim må man nemlig ha dette (4 x gjennomføringer, 2 x AG og 2 x hopp).

Lørdagen var en sur opplevelse. Sola var ikke å se en eneste gang og været var kaldt. Jeg startet første løpet for uttakssesongen med å breefe feil.. Heldigivs oppdaget jeg at det var feil i god tid før jeg skulle inn til start å kunne gjøre om breefingen min. Vi gjennomførte første hoppløp med 4. plass, det er helt greit. Det var en løpebane og da er ikke jeg og Liz det sterkeste paret. I agilityløpet var det mye mer handling og det var trangt. Det var mange valg som stod åpne om man la linjen feil i banen. Jeg følte meg sikker og syntes at banen var utrolig kul. Vi løp inn til 1. plass og full pott til uttakspoeng 😀

Søndagen hadde med seg et bedre vær og humøret var på topp. Hoppløpet tok slutt allerede ved hinder 3, jeg trekker meg i en push og Liz følger med meg. Vi disket på hinder 3, men gjennomførte banen med godt driv og full motivasjon.. Til agilityløpet var den sure disken lagt bak oss og vi var klare for nye poeng. Agilitybanen var åpen, med en del vanskelige momenter. Vi satt et feilfritt løp, som ble til en 2. plass. Enda flere poeng 🙂 Hurra!

Så langt har vi gode poeng til uttaket, men hovedmålet for helgen ble ikke oppfylt. Vi mangler et hoppresultat for å kunne delta på den siste uttakshelgen, heldigivs har vi to sjanser i Drammen/NM.

Skjermbilde 2015-04-28 kl. 16.22.01

Beste av alt: Liz hadde 100% treff på alle stigepasseringene sine! 

Som nevnt tidligere var det ikke Bea som ble prioritert denne helgen, men vi hadde mange gode løp sammen selvom. Vi gjennomførte begge lagløpene våre feilfrie, men på de indivuelle løpene vår det jeg som ødela med førerfeil. Jeg er enten for sen med en markering, eller for tidlig. Vi må bli mer samkjørte ved markering 🙂 Alle feltene har vært perfekte, og jeg har vært flink til å rose hun i agilityløpene der feltene var perfekte! Bea stråler når du hun får annerkjennelse i banen på feltene i et stressende løp.

På det ene lagløpet fikk jeg studert vippepasseringen hennes i sakte film. Det var en del rundt ringen som mente at jeg skulle ha vært disket. Jeg er stolt av å se den kontrollerte bakpartskontrollen hun har og se at når hun sparker i fra så setter hun kraft fra bakbeina 🙂

Neste uttak er i Drammen og neste stevne er allerede på fredag, da tar vi en kjapp tur til Moss 🙂

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s