Nordisk mesterskap 2014

Hei!

En uke med skole og fadderuke er allerede forbi og høstsemesteret på høgskolen er i gang. Forrige helg var vi tilbake i Danmark, kun noen uker siden sist bare 🙂 Denne turen var kun Liz med, ettersom det kun var hun som skulle konkurrere! Det var overraskende deilig å kun ha med seg en hund. Jeg tror faktisk at Liz også trivdes med å være enebarn fordi hun koste seg 🙂

Lørdagen var det vanlig stevne. Det var på samme sted som mesterskapet skulle avholdes. Det var en fin mulighet til å sjekke ut banen før neste dag. Alt ville jo nesten være likt. I hoppløpet rev hun en pinne på oxeren og i agility så disket vi, men feltet på stigen var såå bra 🙂 For min del var det viktigste å ha felt! Etter konkurransen var det deltagermiddag og vi fikk vite mer om søndagen. Norge var det siste laget som skulle til vet. sjekk og dvs siste laget som skulle trene. For de små hundene var vi også det siste laget som skulle gå. Helt greit 🙂

Søndagen startet tidlig med vet. sjekk og trening. På treningen tok jeg ikke så alt for mye med Liz. Bare fart og morro. Så ingen stige og vippe. Ettersom vi var det siste laget på treningen så var det ganske kort tid til åpnings seremonien, Liz ble derfor i buret sitt ved innmasjen 🙂

Tre løp gjennomførte vi og ingen med disk! Det syntes jeg var veldig bra 🙂 Første løpet ødela for sammenlagt resultatet vårt. Vi fikk 10 feil i hoppløpet, en vegring og et riv. Innmari kjipt! De to neste løpene var agility og jeg viste veldig godt at vår sjanse for å bli premiert var langt unna.. Jeg turte derfor å satse i de neste løpene mine! Jeg tok sjanser, og jeg fikk det til! Så deilig følelse å klare løsninger man har trent på og ser at de fungerer i et mesterskap 😀 Jeg vil si tusen takk til både Peter og Kjetil som pushet meg til å tørre! 

Nordisk 3
@ Ida Kleive/ det norske agilitylandslaget

Individuelt ble det 7.plass og med laget ble det bronse 🙂 Jeg er innmari fornøyd med innsatsen til meg og Liz i dette mesterskapet. Jeg føler at vi er mye bedre utrustet sammen og at vi begge koste oss i mesterskaps sammenheng! Hovedgrunnen til at jeg føler at vi er mer utrustet er fordi feltet hennes har blitt mye mer stabilt. Både med vinkel og på rette strekker 🙂

Nordisk 2

 

Nordisk
@ Hundebilleder

Det er så deilig å ha godfølelse og ingen nerver når men er i ringen! 

På søndagen etter at vi var ferdig med løpene våre ble Liz behandlet av M – Touch. Liz hadde spenninger i kroppen, og dette ble løst opp i. M – Touch samarbeider med det danske agilitylandslaget. Norge og Danmark har derfor inngått en «avtale» om at de låner våres veterinær i VM, mens vi kan få behandlinger fra M – Touch for de som ønsker å ha dette tilbudet åpen. Så bra med et samarbeid!

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s