Siste uttaksstevne – del 2

Hamar igår med ikke så gode forhold, Maridalen idag med fantastiske forhold 🙂 Snakk om motsetninger! Området vi var på idag er Oslo og Omegn Dressurhundklubb sitt og er så bra. Underlaget er av gress, hindrene godkjente og skogen ved sin side til å varme opp. Bare DET er en forutsetning for at stevnet blir bra og enda bedre når resultatene blir bra!

Jeg klarte å riste av meg gårsdagen og tenkte ikke en eneste tanke på det negative. Jeg hold fokuset på det vi var der for: gå agility og samle poeng! Og jammen meg så klarte jeg det 🙂 Det ble ingen minuspoeng for oss idag. Bare poeng som hjalp oss høyere opp på rangeringslista.

Det var et hoppløp og to agilityløp idag. Liz vant det første hoppløpet og kom på andre plass i de to agilityløpene. Mer enn det kan jeg ikke forvente!

Her er hoppløpet våres:

Så med alt av uttak og alle resultater som skulle telle både 50 % og ikke, så ser rangeringen slik ut:

10442882_10152974303239418_2566225713114045333_n

Jeg kan ikke annet enn å være super fornøyd! Jeg er så stolt både av meg selv og Liz. Hva vi har klart. Det er ingen selvfølge at man skal til VM og Nordisk.. Det er noe som må kjempes og jobbes for! Det ligger mye trening bak 🙂 Jeg føler at enkelte kan ta det for lett, og bare forvente at en skal klare å prestere.. Det er ingenting som bare kan forventes.

Fra uttaksperioden startet i april i Arendal og til denne helgen har jeg lært mye om meg selv. Jeg har vært mentalt sliten både på hjemmebane og på agilityen. Jeg har måtte takle feil som har kommet opp i perioden og lært meg å bare heve meg over det, se fremover. Jeg har heldigvis et konkurranseinnstinkt som trigger meg. Den som gir opp er en dritt. Selvom følelser, tanker og alt har vært tungt en periode så har jeg ikke hatt tid. Min tid har måtte gått til å fokusere på det/de jeg bryr meg om, det jeg vet jeg kan – løpe agility og gi nok av meg selv, slik at jeg kan forvente å få det samme tilbake av hundene mine.

Nå ser jeg tilbake på perioden og smiler. Hva jeg har klart? Jo, jeg har klart meg mentalt. Jeg har vist at jeg faktisk er sterk nok til å prestere selvom situasjonen min har vært vanskelig 🙂 DET ER JEG STOLT OVER! Det høres sikkert skikkelig klisjé ut, men jeg er så glad. Jeg gleder meg til å trene hundene mine og vise hva jeg kan, hva jeg har klart.

Nå er det under en uke til Danmark med en hel uke med masse konkurranser 🙂 Jeg ser frem til å ha det morsomt og konkurrere i utlandet med begge jentene mine!

– Silje

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s