Sandefjord 2014

For litt siden var vi i Sandefjord, rettere sagt Bugårdsparken å konkurrerte agility 🙂 Denne helgen ble det flere løp enn forventet. Jeg løp alle de individuelle løpene med jentene (4×2) og tunellcup både lørdag (dobbel) og søndag. Så ved et enkelt regnestykke så sier det seg selv at det ble mange løp.

Vi kan starte med tunellcupen. Med Liz føler jeg at jeg har kontroll og er ganske sikker på min egen handling og løping, men når det gjelder Bea så føler jeg meg som en hodeløs kylling som springer rundt uten noe slags kontroll. Selvom jeg føler dette og kanskje jeg ser ut som en kylling, så får vi det til. Bea hadde tre av fire seiere i tunellcupen, og en andre plass. Det imponerer meg 😀 Hun klarte faktisk å roe ned stresset etter å ha løpt tunellcup, til å kunne gå agility og hopp. Bare dette er et vinn for oss. Snurr film fra tunelløpene våre:

LIZ:

Individuelt for Liz syntes jeg det ikke gikk bra. Jeg var ufokusert, og lei. Slet med å holde fokus og tenke på agility. Tankene mine var på andre steder. Alikvell prøvde jeg.. Kanskje jeg ikke skulle gjort det, men jeg valgte å gå alle løpene og det beste vi fikk ut av helgen var et par feilfrie tunelløp og en seier i et hoppløp 🙂 Faktisk er jeg fornøyd med det, med tanke på meg selv..

BEA:

Dette var abolutt vesle frøken Bøllefrø sin helg 🙂 Kanskje fokuset mitt var mer på henne enn på Liz? Det vet jeg ikke. Jeg følte iallefall at jeg hadde mye mer energi til over til Bea. Hun fortjente å ha en god handler. Gjennom helgen fikk vi til massemasse gode opplevelser.

Mye av det vi har jobbet med fra vi debuterte til nå er stesset som bygger seg opp fra jeg tar henne ut av buret, mens vi varmer opp, til vi står på startstreken. I Sandefjord nådde vi et nytt mål: Bea kunne se på agility, uten å hyle, også søke kontakt med meg før hun ble overrasket med en lekebelønning. YES! Det her er fremskritt!

Mindre stress viser seg på resultatene. Vi var i Sandefjord kun et riv i noen løp fra å være helt feilfrie og ja, der og da er det rivet veldig surt. Med tiden når jeg tenker på rivet og hva vi har fått til med fremgang så er det er lite riv, et riv som ikke betyr noe som helst i det store og hele. Det er et riv som handler om uerfarenhet, og jo mer vi får erfaring, jo bedre blir vi 🙂 Så pass dere!

Neste innlegg ut er fra helgen, Bergen! Kommer i morgen 🙂

– Silje

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s