Klar?

Ja, det er jeg.

246403_3515368358025_1397972158_n

På neste stevne, i Askim så står jeg ikke bare på start med Liz. Jeg skal gjøre noe jeg aldri har gjort før. Stille til start i den store ringen. Det er veldig skremmende! Jeg gruer meg, samtidig som jeg har en del sommerfugler i magen – allerede, ja. Dette lover godt.

Jeg som nesten aldri er nervøs. Ikke engang når jeg stod på start i Belgia og Tsjekkia var jeg nervøs. De nervene har jeg kontroll på. Med Bea derimot har jeg en del jeg må lære meg å takle. Liz vet jeg hele tiden hvor jeg har. Så det er ingenting å være nervøs over.. Bea er fersk, og nybegynner. Det å være fersk skal være gøy!

Sammen har vi aldri vært i den situasjonen vi skal opp i på stevne og dette er noe vi må trene på. Så taktikken i starten blir å trene på å konkurrere. Kunne klare å takle nerver, samarbeide og prøve å få til. Jeg vet at hun kan, problemet blir når både jeg og hun blir stresset. Det vet jeg ikke hvordan hun reagerer på..

bilde (1)

Det å deburere i klasse 1 idag stiller høye krav til hunden, i forhold til hva det var før. De skal faktisk kunne veldig mye! Heldigvis stiller Bea med bedre kompetanse på konkurranse enn det Liz gjorde, da hun debuterte. Liz hadde litt kompetanse på «litt av alt», men absolutt ikke klar til å debutere. Ved denne debuten vet jeg at vi kan, vi kan faktisk klare det.

Mye skal læres – både for meg å Bea, en fellesnevner for oss begge blir å kunne takle stress og nerver. 

– Silje & Bea

En kommentar om “Klar?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s