Spinnville-Liz!

Ja, det er meg og Liz. Eller ikke meg, men Liz. Hun er virkelig vært ute av kontroll denne helgen.

Lørdagen startet i Maridalen med ei veldig heit Liz. Prøvde å tjuvstarte for meg i to løp og reagerte ikke på min handling i første løp. Derfor endte første løp i disk, Liz var rett og slett rampete..

Når hendelser som dette skjer: at Liz velger egne avgjørelser og er litt ute av kontroll bryr jeg meg ingenting om! Det er så sjelden Liz gjør noe hun ikke får beskjed om, så de gangene hun faktisk gjør dette gjør meg ingenting! Det viser bare at hun har blitt en mer selvsikker hund og den hunden har vi leitet lenge etter..

Da vi kom til hoppløpet var rampen ristet av seg, og vi forsto hverandre igjennom banen. Utenom en tjuvstart igjen! MÅ huskes å ta tak i. Med god kjemi og et godt løp ble det et vinnerløp 🙂

På lagløpet måtte jeg trene på tjuvstarten. Om hun beveger seg fremover, må hun bli satt tilbake. Prøvde å fremprovusere tjuvstart, men gjett hvem som satt igjen som en påle? Jo, Liz! Perfekt 🙂 Laget vant og vi fikk nappet opp hun ene lagdeltageren til NM.

1230059_10151535568615876_1736437886_n

Sist ut for dagen var åpen hopp. Liz hadde tidlig start og jeg hadde en veldig god følelse når vi gikk inn i ringen. Vi skulle ha det morsomt, og satset på en del handlingsvalg. Jeg pleier alltid å bruke åpen løpene våre til å prøve handling vi enda driver på trening med. Sammen gikk vi et strålende løp, og «forventet» egentlig å bli ropt opp på premieutdelingen. MEN! Det ble vi ikke. Da resultatlisten kom opp, stod Liz oppført med 5 feil. Javell, måtte se på skriverskjema for å kunne tro på det der.. På skjemaet stod det nemlig litt av hvert. Først disk, men det var stryket over, deretter vegring – som også var stryket over, og tilslutt en vegring. HVA I ALL VERDEN? Hvordan kunne jeg har en så god bestetid, mens jeg hadde en vegring? Det går ikke. Alle rundt ringen gratulerte meg jo med et supert feilfritt løp.. Hadde løpet vært på film, ville det ikke vært noe problem å få rettet opp den store feilen som arrangørene hadde gjort. Jeg blir ikke sur og sint av å miste en pallplass, men enda mer sint av at klubben ikke ville ta til seg at de hadde gjort feil. Hadde denne feilen vært i et offisielt løp, ville jeg ikke forlatt stevneplassen før det hadde blitt gjort rett! Kanskje også fler klubber bør tenke på å ikke sette de eldste ved seer-bordet? 

Tankene fra siste løp var borte til søndagen. Da vendte vi nesa mot Drøbak og klar for en ny stevnedag. Underlaget her er grus, noe som vi nesten aldri trener på. Så veldig greit med forskjellig underlag å konkurrere på 🙂

1274773_10200629551996347_1118886144_o

I Liz sin hele karriere har vi aldri gjort det bra på et Drøbak-stevne. Det går alltid skitt.. Det gikk dessverre ikke bedre denne gangen heller. I hoppløpet ble det to riv, det ene var min feil pga dårlig handlingsvalg og i agilityløpet disket vi da jeg glemte å se på Liz et sekund. Lagløpet var nydelig, men laget endte på 3. plass.

Nå blir det to frihelger før det er stevne igjen. Denne helgen skal Liz være med stepappa på hytta og kose seg der. Mens Bea skal få trene! Hun skal nemlig debutere på neste stevne, ja – NESTE STEVNE! Tanker om det kommer i neste innlegg..

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s