Russetid, feil, solbrent og vinn!

Hei og hopp!

Den siste måneden har lite av min tid gått til hundene. Jeg har vært russ og er man russ, da er man russ. Det er man tross alt en gang i hele sitt liv. Vi har fått presset inn et fåtall av treninger, og hele to stevner!

Jeg trodde det ikke ville bli noe problem å delta på stevne, men hvis man ser på resultatene etter stevnene er det ikke så mye å skryte av.

I Arendal hadde vi vell ikke et eneste felt på stigen, dette rev oss bort fra mange pallplasser da resten av løpet gjerne var perfekt! Utrolig kjipt, men samtidig et tegn på at vi må hjem å trene…

Det andre stevnet vi deltok på i russetiden var i Moss 1. mai. Alle på stevnet regnet nok med at jeg var fyllesyk, men jeg var kanskje den mest edru personen på stevnet. Natt til 1. mai ble annerledes enn det jeg trodde. Jeg brukte nemlig kvelden på legevakta, og fikk beskjed om at jeg hadde halsbetennelse. Derfor gikk heller ikke dette stevnet på skinner.. Jeg gikk det første løpet, AG3 og kom i mål som en potetsekk! Jeg klarte ikke å løpe. Neste løpet var det Maud som løp for meg, selv om hun var syk selv.. Liz elsker jo tante-Maud og sammen løp de inn til en velfortjent 2. plass!

Lagløpet måtte jeg gå selv, og jeg følte meg ganske pigg og klar til å løpe. På filmen ser det ikke bra ut! Liz er avventende og følger mitt tempo hele tiden. Jeg trekker henne ut av slalommen og vi disker.. MEN! Ville ha med løpet for å se hvordan det var å være russ og løpe agility 🙂

Heldigvis for min egen del var det ikke noe stevne helgen etter 1. mai og jeg tenkte som så at jeg tross alt kunne bli frisk til Romeriksstevnet som var like rundt hjørnet. NEIDA, det ble jeg ikke.. 18-19.mai var vi på Brårud og fikk med oss Romeriksstevnet. Se på datoen en gang til! 18-19.mai.. PAIN – Kroppen var helt ødelagt etter festingen som hadde vært den siste uka av russetiden. Heldigvis fikk jeg sneket inn ett par timer på øye begge dager på stevnet, men med fint vær og hyggelige mennesker ble det bra 🙂

Enda hadde jeg og Liz ikke fått trent optimalt. Vi rakk en trening på onsdagen før, men denne treningen var ikke en av de beste da jeg var sliten og Liz veldig gira. Veldig dårlig kombinasjon.. Jeg følte iallefall at vi var mer på nett denne helgen enn de to andre stevnene den siste tiden. Liz var på hugget og veldig tent på å få gå stevne igjen 🙂

Opptur var at vi vant begge åpen hopp løpene våre og hadde kun en feltfeil på stigen i løpet av hele helgen! Det er forbedringer 😉

Søndagen hadde vi også gode individuelle løp også:

Nå er jeg bare sjeleglad for at russetiden og feiringen er over, slik at jeg kan rette fokuset mitt rett sted 🙂 Vi skal få trent mer og vise konkurrentene at vi er på vei oppover igjen. Nede i denne gropa vil jeg ikke være lenger, man går ikke klasse 3 for å få feil hele tiden og «tape»..

Oslo hundeshow-innlegg er rett rundt hjørnet!

– Silje

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s