Fra Sverige, til Fredrikstad og tilslutt Tønsberg!

Gud! Det er lenge siden nå. Tiden går så fort, den bare flyr avgårde.

I påsken var vi i Sverige og deltok på Gåsahoppet. Det var veldig morsomt og lærerikt. Jeg og Liz dro jo ditt for å trene på press og det å være inne i hall. I VM reagerte hun jo veldig på det å være alene ute på banen, med alt trykket og stemningen rundt. Selvfølgelig reagerte hun ikke like kraftig som i VM, men hun var absolutt ikke trygg i ringen i de første løpene sine nå i Sverige. Hun var en helt annen hund å handle i forhold til hva hun pleier å være.

Jeg var så heldig å få sitte på og reise med Beate 🙂 Det var så hyggelig og veldig morsomt, så vi får jammen håpe på at det blir en tur igjen! Det blir nok kanskje å delta på Gåsahoppet neste år også, mest sannsynlig med kanskje to hunder. Vi får se hva tiden bringer.

Løpene våre i Sverige var ikke av de beste, men vi klarte å karre oss til en finaleplass og en pallplassering mens vi var der nede. Ellers fikk vi stort sett den «kjipe» 4. plassen. Nivået i Sverige er noe helt annet enn i Norge, og det var virkelig morsomt å se ekvipasjer som er motiverende for meg å se 🙂 Det løpet som ga oss pallplass:

Vi hadde også med oss en liten blindpassasjer til Sverige, lille Chap skulle leveres til en av sine nye eiere. Jeg skal selvfølgelig ikke ha en ny hund nå, men jeg kan ærlig med hånden på hjertet si at det var ikke lett å gi fra seg den valpen man hadde passet på en liten stund!

chap

Helgen etter påsken var jeg nede i Fredrikstad for å holde et motivasjonskurs og det var motiverende for både meg og kursdeltagerne 🙂 Veldig morsomt!

Denne helgen var vi nede i Tønsberg og deltok på stevne igjen 🙂 Liz var i superform og viste seg fra sin beste side! Hun var helt rå og jeg klarte å plassere meg og finne den beste løsningen for oss. Det ga resultater: VI DRO HJEM MED DOBBELTSEIER! Det er ikke ofte? 🙂

Jeg hadde aldri trodd at jeg var så flink til å løpe sidelengs? haha! Virkelig en fordel i denne banen med den løsningen jeg valgte.

I helgen er det Arendal som skal inntas, og jeg dropper faktisk vrengiga for russen på fredagen for å dra! Arendal er et av de koseligste og beste stevnene med gode dommere som jeg vet om 😀

– Silje

 

En kommentar om “Fra Sverige, til Fredrikstad og tilslutt Tønsberg!

  1. Tusen takk for en kjempeartig tur til Gåsahoppet Silje! Håper virkelig det blir en tur i 2014 også 🙂
    Gratulerer med storeslem i Tønsberg!! Liz og du ruler 😀 !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s