Ulykkesfugl

Bea var også med i helgen – kun som tilskuer. Lørdag skulle hun også stille i lydighet, men det programmet ble kort. Vi gikk inn i ringen fikk 10 på tannvisning og kommanderte ned i dekk for neste øvelse, gikk ifra og ikke kort stund etter begynte hun å hyle mens hun kom løpene til meg. Hundene lå dekket ned mot en grå plastvegg. Tydeligvis var det en skummel lyd hun reagerte på og ville ikke gå tilbake til plassen sin. Så derfor trakk jeg henne fra resten av programmet.

Ettersom hun derfor bare forble en tilskuer fikk hun kose seg med tyggebein i buret, både på lørdag og søndag. Disse tyggebeinene viste seg til å bli ganske dyre!

Mandag kom Eline først hjem til hundene som alltid. Bea hadde hatt diare i buret sitt, tydeligvis noe hun hadde reagert på (mest sannsynlig tyggebeinene fra helgen). Eline skulle jo da være så hyggelig å bade Bea som da var dekket av din egen avføring. Bea ble ren og skulle bare tørkes da Eline ser at det er blod flere steder på badet! «Til og med på ONEPIECEN» Haha. Det blødde fra et sted på baklabben.

Både jeg og mamma kom hjem til en lykkelig Bea. Hun hadde ikke vondt og viste stolt frem sin røde holee-roller! Jeg tok Bea ut ifra de andre hundene og det var tydelig en klø som var brekt. Bea var flink, jeg kunne ta å se og kjenne så mye jeg ville og hun brydde seg ikke.

Vi ringte dyrlegen og fikk komme med en gang, men på veien kastet hun opp to ganger. Så da ble det innom butikken før dyrlegebesøk for å kjøpe noe å tørke med. Ting skal ikke være lett!

Omsider kom vi til dyrlegen og hun ble dopet ned. Kloa ble fjernet og bandasjert.

295522_10151785787464418_318994555_n

734363_10151785787254418_1357647890_n

Det første hun gjorde etter å ha våknet fra narkosen var å logre og legge ørene bakover for å være lykkelig av å treffe mennesker igjen 🙂 Hun er så søt og herlig!

Nå er det kontroll neste mandag igjen, så får vi se hvordan aktivitetsnivået hennes er. Fikk beskjed om at hun skulle helst være i ro de første ukene, men det går jo ikke!

Enda mer stolt blir jeg ved at jeg kan legge hun i buret og komme hjem uten at hun har spist opp bandasjen. Jeg så for meg det scenarioet at Bea hadde spist opp bandasjen og det ville komme masse verk og kløa ville vokse feil! Men det skjedde ikke 🙂

– Silje & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s