Drammen hundefestival

Endelig stevne igjen! Føler at det er alt for lang tid imellom stevnene nå for tiden.. Heldigvis går det inn i samme gamle mønster rundt apriltider. Da er det bare å henge med i svingene ved å ha tid til både hundene og russetid. Jeg SKAL få til begge deler 🙂

Denne helgen ble tilbragt i Drammen. Stort stevne, mange mennesker og enda flere hunder. Det er fint med mange mennesker, men for mitt vedkommende var det alt for trangt. Det var ingen steder å varme opp hundene! Varme opp kunne man ikke gjøre ute fordi det var så glatt, inne så måtte man løpe imellom stoler og bur. Kastet jeg ballen så havnet den under en stol eller en annen hund tok den. Men med tross litt liten plass var dommerne, underlaget og mannskapet jævlig bra!

Jeg digger forresten å gå med Liz for tiden. Hun ruler – er super fornøyd med seg selv og er generelt veldig tent!

Lørdagen startet med en veldig heit Liz. Ikke noe å si på gleden iallefall 😀 Jeg fikk ikke taket på agilitybanen, den var ikke vanskelig, men jeg slet med å finne ut hvordan jeg skulle handle banen. Det ble som det ble – i mitt hode ble det disk, men på resultatlisten stod det 10 feil.

Andre løp på lørdagen var lag og jeg gledet meg til å gå denne banen. Den var perfekt. Masse fart og resultatet blir derfor en fornøyd fører og hund. Jeg ville la Liz få jobbe selv på stigen, det taklet hun! Perfekt felt 🙂 Jeg mistet henne i en sving, men når både jeg og Liz har det morsomt så får det gå i glemmeboka.. Liz løp dette lagløpet på 4,9 meter pr. sekund!!! Det er MYE til å være en bane med agilityhindre. Det sier om hvor stod fart hun hadde 😀

Vi avsluttet dagen med et enda bedre hoppløp! Igjen masse fart og jeg var supermotivert til å springe fort! Det gjorde vi også fordi dette ble et vinnerløp 😀

Søndagen stod for tur og vi begge var igjen klare til å være på hugge med å det morsomt. Dagen startet motsatt, dvs at første løp ut ble hopp. Banen var perfekt og jeg hadde funnet en løsning til oss. Av en eller annen grunn var banen vanskelig å huske, så jeg glemte banen et sted og at jeg mistet henne i en sving (hinder 3). Tapte noen sekunder og endte på 3. plass, men en fin start på dagen!

Neste ut var agiltyløpet og denne var mer teknisk. Jeg følte jeg handlet banen bra og at Liz responderte godt på mine valg. Hadde det ikke vært for at hun kom «krypende» ut av den nest siste tunnelen, så hadde løpet vært perfekt. Jeg vet ikke hva som skjedde – hun gikk nok en runde rundt sin egen akse. Iallefall, felt uten fart blir det ikke noe av.. En av de få gangene jeg faktisk går ut av banen. Prøvde å tenke, men det tok for lang tid til at jeg rakk å utføre det..

Sist ut for hele helgen var lag. Igjen, en løpebane og jeg gledet meg til å avslutte helgen med fart 🙂 Fart ble det og Liz best av alle små hundene.

Neste helg er det å vende nesa mot Odalen igjen og få nok en inspirasjons sprøyte innsatt!

– Silje & Liz

En kommentar om “Drammen hundefestival

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s