Telemarksstevnet – hundens vintereventyr

Hei!

For akkurat en uke siden startet sesongen for 2013 og Liz åpnet sesongen veldig bra. Liz har hatt et «rykte» på seg at hun/vi aldri har gjort det bra på innendørsstevner. Det har liksom aldri klaffet for oss, men kanskje forrige helg var et unntak? Eller kanskje det var den fantastiske hallen og de gode dommerne som gjorde alt så bra?

Jeg er veldig fornøyd med vår innsats denne helgen. Vi har sammen utviklet oss de siste månedene og det var veldig morsomt å se at det vi har trent på, endelig kan brukes! Liz gjør stort sett det hun får beskjed om, så hovedproblemet har jo vært meg selv. Jeg har ikke vært komfortabel ved å gjøre ting som kan gå galt, når vi er midt i å lære noe nytt. MEN! Jeg turte å gjøre mange handlingsvalg, som jeg ikke ville gjort for en stund siden og det er morsomt 😀

Vi har utviklet verktøykassa vår!

Med oss hjem tok vi to 1. plasser, to 2. plasser, en 4. plass og tilslutt en 6. plass.

Nå er vi utrolig klare for en ny inspirasjonssprøyte fra Odalen igjen, føler det trengs og merker at treningsmotivasjonen øker noen hakk etter en helg der.

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s