Leke-Liz og Trene-Bea!

Hei!

Jeg har ikke lagt ut noen lekser fra kurset de to siste ukene, det er fordi jeg har ikke hatt tid. De kommer nok. Viktigste er at jeg finner tilbake til hva vi har jobbet med. I helgen skal vi tilbake til Jenni og jeg gleder meg veldig! Vi har jo jobbet med hjemmelekser og har hatt utrolig fremgang på bare det.

Det jeg føler har vært den viktigste leksa er det å kunne leke! Det å leke kan hjelpe oss i treningen 🙂 Vi har lenge kunne bare ha lekt med en liten gul tennisball. Forrige uke prøvde jeg en annen leke: en kjedelig flettet leke og hun syntes det er gøy! Jeg kunne bruke det som belønning på stigen og på svinger. Yey! Absolutt fremgang 🙂

20121205-133804.jpg

Ettersom det er blitt så kaldt ute, så har vi begynt å kose oss med masse fine leker og morsomheter hjemme på rommet 🙂 Alle tre: Liz, Bea og Synne får en daglig dose med trikstrening.

Bea fylte 8 mnd forrige uke og det vil si at hun er gammel nok til å kunne trene agility i Kløftahallen. Til nå er det eneste hun kan felt, bakpartskontroll, hoppteknikk og føring. Hun begynte også med svingteknikk ved høyre og venstre på pinne når hun var mindre, og det har vi begynt å ta mer tak i nå 😉 Jeg var veldig morsomt å se om hun klarte å fokusere like greit på oppgaven mens vi var i hallen og det klarte hun med glans! Vi trener jo lydighet der også, så nå blir det en prioriteringssak det å kunne trene begge hundesporter. Før hadde jeg liksom ikke noe valg og MÅTTE trene lydighet, men nå kan jeg jo velge.. «Dessverre» tror jeg at vi kommer til å bruke flest timer på lydighetsbanen i vinter. Vi skal jo debutere i januar og vi må virkelig bli bedre. Kanskje jeg skal lage et innlegg på hvor langt vi har kommet i lydighetsprogrammet? Tror jeg må det for å kunne holde tunga rett i munnen 🙂 Egentlig skulle vi opp til bronsemerket på søndag, men tror jeg ikke rekker det ettersom dette er Liz sin helg med kurs og god mat!

Kos dere i kulda!

– Silje, Liz & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s