Dogs4all 2012

Endelig er helgen over! Dogs4all er en av de mest stressende utstillingene og agilitykonkurransen jeg vet om.. Lørdagen var vi nede på messa for å gå fire løp, egentlig bare to, men steppet inn som reservehandler for Jazz. Søndagen var jeg der nede for å jobbe for nkku og stå på stand, mens Bea ble mer sosialisert.

Lørdagen startet alt for tidlig, da vi ankom messa for å få plass rundt ringen. Det nye underlaget til nkk så supert ut og virket bra! Vi løp jo på samme gress i vm og erfaringer etter vm var at dette underlaget var bra – jammen, var det bra denne helgen også 🙂 Jeg gikk to løp med Liz og to med Jazz, i samme klasse. Agility’en ble dømt av Peter Holmberg, en bane som var kjempe fin. For første gang har jeg også opplevd valgfri slalominngang! Spennende. Liz fikk 5 feil på stigen, da hun hopper av feltet. Kun noen få cm fra å treffe om man stopper filmen nøyaktig:

Liz hadde best tid, og endte på 6. plass. Det var 5 feilfrie i klassen og et av certene som ble delt ut gikk til Jazz! Han gikk supert, forta seg alt han kunne og klarte til og med å stå på alle feltene. Haha – det kan man ikke forvente av en fører som aldri har hatt ståfelt på en hund. Bra fetter’n er godt trent!

Nkk stevner byr på god tålmodighet og har de satt oppmøtetid til kl. 11.00, så trenger du ikke å komme før 15.00, da er du ved starten din perfekt! Utrolig irriterende.. Hoppbanen kunne jeg løst på en del andre måter, enn det jeg valgte. Der glipper det å ikke ha en perfekt verktøykasse, men vi jobber med saken! Liz virket som hun hang flere steder i banen og spesielt på oppløpet da jeg løper ifra henne. Veldig fornøyd med løsningen min fra den første til den siste tunnelen:

Endte med en 3. plass!

På lørdagen dro vi med oss Maud hjem som hjalp til på søndagen. På søndagen hadde jeg kun med meg Bea og hun taklet bra det å være alene uten flokken sin. Hun slappet godt av og var veldig snill.

Plutselig sluknet hun og koste seg i all folkemassen 🙂 For en herlig, jente!

Etter en så slitsom helg følte jeg meg ikke så fresh og klar til naturforvaltningstentamen idag, men må man, så må man.. På onsdag har jeg prøve i biologi og avslutter uka med en hel dag med matte! Herlig, ikke sant?

– Silje & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s