Hjemmelekse uke 46

Her kommer oversikt over det vi trente denne uken:

Hjemmetrening – 1. samling, uke 46:

– Mandag: Vi jobbet med å styrke bakpartsmusklatur ved å gå rundt på kasse. På tur og i hagen jobbet vi med å kunne ta passiv leke, ved lek og kun ved oppgaver som er viktige nok for en ball.

– Onsdag: Vi hadde endelig trening i hallen og fikk trent på hovedleksa vår om å trene måvals. Veldig morsomt å se hun ta denne treningen så raskt! Eneste jeg må passe på og tok meg selv i flere ganger under denne treningsøkten var det å plassere seg riktig og ha riktig signal. Ettersom jeg driver å trener inn signalet, så er det jo viktig at jeg bruker riktig signal hver gang. Vi trente også på det å lange ut og hoppe bedre diagonalt over hindret. Belønte og gjorde slik Jenni fortalte.
Dette var organisert trening og Liz var veldig flink, feltene på stigen ble kun hoppet over en gang og vippa var bra! Hun var veldig gira på å trene. Se film:

– Torsdag: Balanseøvelser og jobbing med bakpartsmusklatur. På tur i skogen lekte vi igjen med ballen. Jeg setter henne igjen på stien, og går avgårde, legger fra meg ballen og gir frisignal. Hun løper å tar ballen og kommer inn til meg, slik at vi får lekt sammen.

– Fredag: Trening i hallen og vi setter opp lik kombinasjon som på kurset, med tunell og hoppehinder. Trente kun ifra hinder 1-2 (tunell og måvals). Startet der jeg slapp forrige trening og begynte med moment og enkelttreningen, tok en repetisjon med dette først. Prøvde deretter hele greia med tunnell og hoppehinder. Jeg klarte faktisk å plassere meg riktig og vise signalet riktig. Alle gangene med variasjon på hvor belønningen lå. Enten på den første vingen, eller den andre vingen til hoppehindret. Når belønningen lå på den første vingen, viste jeg kun signalet og stod rolig. Lå belønningen på den andre vingen og på andre siden av hoppehindret, sendte jeg inn i tunnelen, plasserte meg, viste signal og stakk. Dette funket veldig bra! En optimal måvals er jo best ved å først kunne gi signal og deretter stikke å plassere seg på et nytt sted.
Se film:

– Lørdag og søndag: Generelt lite trening på Liz, da jeg var på kurs med Bea. Fikk til en kort økt hjemme med å jobbe med kroppskontroll og bakpartsmusklatur. Med kroppskontrollen jobber vi med å kunne plassere alle 4 labbene i en og samme skål. Prøvde også øvelsen med å strekke og lokke med godbiter på generelle kroppsdeler. Kanskje utarbeide til et triks? Begynte også med å tappe henne på bakdelen og at hun skal stå imot. Vi fortsatte å jobbe med det å kunne bevege seg rundt kasse med bakparten.

Generelt denne uka har Liz vært veldig lysten på å trene og vært veldig flink med å leke! Hun har til og med ville ha tatt Bea`s leker, og dette er ikke ofte. Så dette vil jeg jobbe videre med slik at vi kanskje kan leke med andre ting enn bare en liten miniatyr tennisball og heller kampe sammen med en draleke.

Har fått tilbakemeldinger fra Jenni og er veldig fornøyd med å få de tilbake så fort! Da er denne treningsuka reddet 🙂 I helgen blir vi å se på dogs4all både som deltagere og som arbeidere, vi skal nemlig stå på standen til nkku på søndagen.

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s