Jenni – kurs

Hei.

Jeg og Liz har vært så heldige at vi har fått bli med på en treningsgruppe i Odalen, «Elitesatsing» heter kurset så fint 🙂 Kurset kommer av at det ikke vil være noen privattimer å ta hos Jenni i vinter og derfor kom hun opp med dette SUPER tilbudet:

Treningssamling en gang i månden, individuell oppfølging av trening, analyse av konkurranser, samt kiropraktikk. Dette ville være supert for meg og Liz, tenkte jeg. Etter første kurshelg angrer jeg ikke 🙂 Og massemer.

Jeg ser dette på som en gylden mulighet for meg og Liz å komme oss ut av den «umotiverte» – gropa vi nå har vært i. Treningene nå går fremmover og vi er på god vei allerede! Det å ha det morsomt og samtidig trene konstruktivt var/er vanskelig. Heldigvis har vi funnet en nøkkel 😀

Vi har jobbet med hjemmelekser store deler av uka, og ukerapportene vil komme ut her, kun for min egendel for å ha alt på en plass.

Gleder oss til forsettelsen!

Hilsen Silje & Liz

3 kommentarer om “Jenni – kurs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s