Endelig snø!

Hei.

Jeg fikk skrevet et kjapt innlegg i bilen før vi dro til fjellet, nå er vi tilbake i hverdagen etter å ha kost oss flere dager på fjellet.

Turen startet vell med at det ikke var brøyta opp til fjellet og JEG måtte ut å dytte igang bilen et par ganger.. Heldigvis kom vi frem tilslutt og dyra var veldig fornøyde! Bea hadde aldri sett så mye snø før, så hun var helt i ekstase. Vi måtte måke for hånd oppkjørselen til hytta og det var veldig tungt. Bea fanget all snøen som vi kastet og hun fikk derfor masse snø med seg ned i magen. Da vi var ferdig med å måke og vi begynte å fyre og pakke ting ut i hytta, lå hundene å sov. Etter at hundene hadde tørket og våknet skulle vi selvfølgelig sleppe de ut, den som ikke klarte å holde seg var Bea: hun stod frustrert midt på gulvet og det bare rant «vann» nedover beina hennes. Kanskje ikke så rart hvis man tenker etter hvor mye snø som hadde smeltet inne i magen hennes?

20121112-221128.jpg

Det som var litt rart, var at Liz og Bea fikk klumper i pelsen. Med Liz så forventet jeg det, men med Bea hadde jeg ikke tenkt tanken en gang. Hun som har så kort pels? Iallefall den pelsen som er litt lenger enn resten ble det lagd isklumper i. Begge hundene løp rundt med potesokker på for å slippe såre og ømme poter etter isklumper mellom labbene.

Bea hadde for anledningen fått seg potesokker og hun trengte ikke refleksvest med disse sokkene:

20121112-221426.jpg

Den andre dagen vi var der bestemte vi oss for å prøve oss en tur på langrennsski! Uheldigvis var det ingen preppet løyper og vi måtte lage sporene selv. Veldig slitsomt og ikke minst tungt i kram snø. Tyngre skulle det bli: det var ikke lett for Liz å komme seg frem i 50 cm høy, kram snø. Hun gikk langt før hun ble sliten, men brukte mye energi på å løpe etter hundene med en mankhøyde på over 50 cm! For disse hundene var det ikke noe problem, men det var deilig å se valpene også slitene etter 3 timers skitur.

Liz ble derfor sittende i jakka mi resten av turen og trivdes der. For min del ble det enda tyngre og jeg fikk kjenne på hvordan det er å være gravid. Tungt og vanskelig å løfte beina! haha

20121112-221846.jpg

Etter fornøyde hunder og mennesker satte vi oss ned for å spise lunsj. Da var det to unghunder som tok kvelden, da de endelig fikk varme i kroppen:

20121112-221958.jpg

Vi vendte nesa hjem ifra fjellet på lørdag for å forberede oss til kurs på søndagen. Kommer til å skrive om dette kurset i neste innlegg.

20121112-222147.jpg

20121112-222210.jpg

Nå gleder jeg meg bare enda mer til det kommer mer snø her på østlandet og vi får stått mer på ski! Det har både fører og hundene gått av 🙂

– Silje, Liz & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s