Get – set – GOOO

Ågud, det er faktisk under 2 dager til vi reiser!

Vi reiser tidlig onsdags morgen og jeg er faktisk veldig glad for at jeg skal instruere de siste timene før jeg legger meg på tirsdagen. Da får jeg liksom tankene over på noe helt annet, når resten av dagen har sikkert gått til pakking.

I helgen dro vi innom Askim og fikk med oss litt selvtillit. Liz gikk 4 løp, med de 4 beste tidene og ingen feltfeil. Ble et lite riv på agilityløpet, men med et veldig bra stigefelt (med tunell under nedgang og vinkel ut av feltet) ER jeg veldig fornøyd 😀

Den siste tiden har vi brukt til å finne ut hva vi faktisk ikke er gode på. Alle har sine ømme punker. Disse har vi jobbet ekstremt mye, og det som var vanskeligst var å finne disse punktene. Testet ut to av de ømme punktene i Askim og treningen vi har lagt bak, ga resultat 🙂 Veldig-veldig morsomt.

Imorgen blir siste innspill og kombinerer det å instruere, med å trene litt vippe før vi drar. Dette er absolutt vårt dårligste hinder på agilitybanen!

Vil si tusen takk for alle lykkeønskninger vi har fått! 😀

Nervene er ikke på plass enda og det å dra ned til Tsjekkia blir spennende og en opplevelse, men tanken på at jeg og Liz skal være så heldige å få stå på verdens største arena for agility gir meg litt sånn røsk..

Vi sees i Tsjekkia, eller på livestream’en!

– Silje & Liz

2 kommentarer om “Get – set – GOOO

  1. Ønsker deg MASSE, MASSE, MASSE LYKKE TIL I VM, Silje!! 🙂

    Kunne dessverre ikke være med nedover for å se på, selv om jeg hadde så innmari lyst. Derfor skal jeg sørge for at livestreamen blir koblet opp på storskjermen i stua, slik at jeg kan følge med og heie på dere som bare det fra sofaen! 😀

    Husk å gi alt og vis hva dere er gode for, så skal jeg vedde på at det blir VELDIG BRA! 🙂 🙂

    Stooor bamse-lykke-klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s