Drøbak – agility og utstilling!

I helgen var det Drøbak som stod for tur!

Lørdagen var det utstilling med valpene og på søndag var det agility.
Tidlig på lørdagen dro vi ned til Drøbak med nyvaskende hunder! ”Uvant” å ha de luktene så kraftig.. Først inn i ringen var Bea og de eneste hun konkurrerte mot var søsknene sine. Jeg har slitt med at hun er VELDIG glad i sine oppdrettere og kan til og med tisse på seg da hun hilser på dem. Så det å holde fokus i ringen og i tillegg løpe unaturlig var veldig vanskelig. Vi klarte i alle fall og karre oss til som andre beste tispe. Det var kullsøster Tia som er blue merle som vant.

Zorro konkurrerte kun mot en annen hannhund og kom da på ”sisteplass”, ble andre beste hannhund. Han er jo for liten, har halefestet for høyt opp på ryggen og det beste av alt: Dommeren sa han var en for glad hund! Haha, ”i utstillingsringen skal vi ikke ha noen glade hunder”. Stakkars.

Søndagen var det kun Bea og Liz som var med. Liz har jo løpetid og satt i bilen hele tiden, så det var veldig uvant å ha så stor plass i teltet med kun to mennesker og en hund! Liz hadde ikke trent på 2 uker, begge partitreningene avlyst pga hun har vært til behandling hos massasje og kiropraktikk. Heldigvis ingen store plager og de få små som var, ordnet opp i 🙂

Tok alle løp som trening og Liz var kjempe flink! Hun gjorde alt hun fikk beskjed om og løp kjempe fort. Etter å ikke ha trent var hun ganske heit da vi skulle inn, hun prøvde å tjuvstarte, men ble satt tilbake da hun prøvde.
Vi vant begge de individuelle løpene med et veldig stort sprang til 2. plassen.

Til premie vant vi forpose og en liten IKEA rotte. Den rotta elsket Liz og skulle drepe den! Jeg tenkte: ”Endelig en leke som faller i smak, den må jeg bruke som belønning!” Ettersom jeg også hadde løpetispe måtte jeg løpe vekk ifra område med en gang jeg var ferdig og kunne derfor ikke belønne med en gang. Så derfor bandt jeg denne rotta fast på enden av båndet for å kunne løpe vekk å belønne, og det skulle jeg ikke ha gjort. Når jeg kom i mål ble jeg blåst kraftig på, fordi jeg hadde tatt med meg leke inn i ringen. Selvfølgelig en riktig avgjørelse av dommeren, men viktig i denne saken er at det var hoveddommer som dømte og ikke dommereleven. ”Det var tydeligvis viktig å statuere et eksempel..” En annen side av saken var at hvis hoveddommer ikke hadde jobbet som tidtaker, hadde det ikke skjedd og ettersom han hadde jobbet som dette hele dagen, var det lite gunstig å gi et eksempel på den siste ekvipasjen i ringen. Jeg må ærlig si at jeg er glad for at han gjorde dette på meg og ikke på en nybegynner. Nybegynneren hadde i alle fall ikke turt å ta steget inn i konkurranseringen igjen! For han var i alle fall ikke hyggelig..

Skal de i alle fall begynne å gjøre dette, kan ALLE dommere begynne med det! Jeg kan i alle fall telle på to hender alle de som hadde med leke inn i ringen på søndag.

For Liz sin del har oppkjøringen til vm startet og jeg har lagt en plan på hvordan vi skal komme oss ut av de feilene vi ofte får!

I helgen skal jeg på gjeterkurs med Bea og jeg gleder meg helt sinnsykt! 😀 IKKK

– Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s