OODK og Jr. NM!

Forrige helg hadde vi besøk av Maud, Mimm og Coco! De bodde hos oss for å delta på stevne(ne) i Maridalen. På lørdagen var det Oslo omegn sitt stevne som stod for tur 🙂

Liz hadde ikke fått noe trening denne uken. Kun gått et par hoppehindre i hagen. Av den grunn fordi vi var hos Berit for å få massasje på onsdagen, som egentlig er vår treningsdag. Siden det ikke hadde blitt noe trening, kjørte jeg for fult på at: treningen ble tatt på stevnet og forventningene satt utrolig lavt. Jeg merket også at hun hadde fått løpetid på mandagskvelden, så fremover blir det å starte sist.

Agilityløpet disket vi på siste hinder, da jeg ikke rakk frem etter et bakbytte etter stigen. Før stigen var også oxeren og den rev hun selvfølgelig. Frem til da var hun feilfri. Ikke noe feltfeil, tror jeg. Aner egentlig ikke fordi løpet ikke ble filmet. Var faktisk bare en feilfri, fordi det var utrolig mange som rev oxeren.

Hoppløpet var en bane med mye flyt, fart og en liten diskriminering. Jeg følte at løpet ikke gikk så fort, at hun brukte mye av kroppen sin for å komme seg over hindrene. Kanskje ikke så rart? Små hundene hadde hoppet på 40 cm og det merket de da de skulle sette opp til mellom. Det ble i alle fall likt for alle! Løpet føltes ikke raskt ut, men overraskende en 1. plass.

Åpen hoppløpet var en bane med bare fart og motivasjon! Veldig morsomt. Følte vi hengte litt i starten, men kom oss opp i fart i løpet av banen. Igjen, 1. plass og faktisk best tid! Det vil si at små hundene generelt gikk ”dårlig” nede på hoppringen. Hmmm

Lag stod sist på programmet og jeg stod faktisk aller sist med min løpetispe. To på laget mitt hadde allerede disket, så for meg var dette bare en treningsrunde. Jeg skulle ha fått feltfeil på stigen, fordi på filmen så ser du at det er tydelig ”jump” over feltet. Dommeren lå alt for langt bak og så rett og slett ikke.

Tross løpetid fungerte hun greit. Hun var på nett hele lørdagen og koste seg i bilen hele dagen.

Søndagen var det Jr. NM og kun med 5 mennesker som arrangører klarte vi å gjennomføre det i år også. Dette var andre året på rad at vi arrangerer dette og vi er ungdommer, gjør det kun for ungdommer. Det ble en del klager på hvordan finalen ble avholdt, men vi får ikke gjort noe annet med kritikken enn å ta det med oss til neste år.

Jeg og Liz stilte i både agility og lydighet. Med et ganske så dårlig gjennomføring av lydighetsprogrammet fikk vi faktisk 5. plass i rekruttklassen og beste av alt: VI FIKK 10 PÅ TANNVINSNING! Ikk

Liz disket i den første innledende runden pga hun løp fordi et hinder, med bane som har stor fart så stopper jeg hun ikke rett foran en tunnel BARE for å ta hun tilbake på et hinder hun løp forbi! Idioti! Synne stilte også med meg som fører. Hun klarte faktisk å kjempe seg igjen alle tre løpene og kom jammen på 2. plass! 😀 Det var morsomt og se at hun også kan. Hun hadde ikke raptus, men slet med at hun trodde at bommen var vippa så hun dempet seg en del første bompassering. MEN! Det jevnet seg ut.

I helgen var vi på stevne og utstilling i Drøbak og det gikk SÅÅ bra! Kommer tilbake å sier ifra hvordan det gikk 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s