Fredrikstad!

Helluu!

Denne helgen var hele hurven på stevne i Torsnes, Fredrikstad. Vi var så heldige å få sove hos Maud, slik at vi slapp å finne overnatting 😉 Det å sove hos Maud var helt toppers og vi koste oss veldig mye på kveldene, blandt annet med grilling som mamma og Maud hadde helt kontroll over:

Resultatmessig var dette stevnet ikke noe for oss. Jeg prøver å finne ut av hva vi KAN og IKKE kan, derfor har jeg testet en del ut del av dette i konkurranser. Kanskje jeg tester grensene i noen løp, men kan vi det ikke, så kan vi det ikke. For at jeg skal kunne vite hva vi ikke kan, må jeg finne ut av det 😉

Vi fikk til et bra løp denne helgen, hun hadde to løp med stige felt. Resten uten. Veldig dårlig, men når hun først hadde treff. Da var det jævlig bra!

Eneste filmen og vinnerløpet:

(Filmet med mobilen, da begge kamerasjefene var borte!)

I Fredrikstad hadde vi også en dommerelev som dømte oss på lørdagen, Helge Himle. Han hadde baner som startet teknisk, fikk flyten opp og teknisk på slutten igjen. Iallefall for de små hundene i liten så tror jeg det er sånn nivået må være. For de store tror jeg det var litt mer vanskelig, hvis han satte de samme banene.. Klasse 1 banen var full av fart, men ganske mange feller å hoppe feil i.

Igår var litt for behandling av den grunn fordi hun er stiv i «lendene». Eller så er kroppen i tiptop stand! 🙂 Så derfor skal vi bruke tid på å gjøre hun «frisk». For egentlig kan man ikke se at hun har vondt, hun løper agility, hopper og spretter. Kjenner du på henne, så ser du at hun reagerer om du begynner «å klemme» bak på flankene. Ærlig så tror jeg egentlig at det er mange hunder i elite (agilitynorge) som burde vært inne til en behandling for å faktisk se om det er noe som «ligger å gnager».

I helgen er det JR. NM på Brekke i Maridalen! Ta gjerne å kom en tur og hei 😀 Kommer til å bli kjempe morsomt.

– Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s