Sommerstevne – Nes og Stav

I sommer har vi som sagt vært på fler stevner rundt omkring. Resultatene har ikke vært så bra, men hva skal man forvente etter 2 uker uten trening? Siste trening jeg hadde med Liz var før EO, og begge disse stevnene var etter EO og midt i ferien. Er det ferie, så er det ferie! Tror kanskje Liz også har hatt godt av det og noen ganger kun være hund 🙂

Gjennom disse stevnene har jeg hatt fokus på å «ikke diske». I den forstand at Liz ikke merker at det blir disk, det kan være vanskelig å forsatt holde motivasjonen oppe – da er nok det viktigste bare å tenke på at du ikke dreper hundens motivasjon. Liz er iallefall en slik hund, så derfor syntes jeg det er bedre at min motivasjon blir litt mindre, enn hennes.

Filmer fra Neshelgen:

Agility lørdagen:

Hopp lørdagen:

Lag lørdag:

Åpen hopp lørdag:

På lørdagen gjorde Liz noe som ikke var bra i det hele tatt! Hun satset feil på oxeren og kom da haltende ut av tunnelen. Derfor var jeg ekstra oppmerksom resten av dagen og helgen. Varmet hun gått opp og gikk hun godt ned etter hvert løp.

Agility søndag:

Hopp søndag:

Lag søndag:

Åpen hoppløpet på søndag var det Eline som gikk. Både hun og Liz var kjempe flinke og Liz var veldig flink til å tilpasse seg 🙂 Dessverre disket de når Eline lå litt for langt bak og roper: «Gjennom!» Og da gikk Liz inn i den nærmeste tunnelen.

Før Stavstevnet var jeg på Torpomoen og instruerte på nkku’s sommerleir! Det ble dessverre lite trening, men Liz løp agility med to forskjellige unger på leiren 🙂 Her kommer noen filmer fra Stav, noen løp ble filmet og andre ikke, så jeg husker ikke hvilken løp det er.

Hvis du ikke gidder se igjennom løpene, så skjønner jeg det 😉 Er for min egen del, men isåfall:
– Stavstevnet gikk ikke vår vei. Noen løp var nydelig og var det krunglete baner, var det Liz som taklet det 🙂 Feltet på stigen var så som så, det er liksom så varierende. Så vi må jobbe med å stabilisere oss!

Nå i helgen er det ned til Fredrikstad og bo hos Maud for å delta på stevne!

– Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s