EO!

For en opplevelse og for en hund jeg har. Liz sparte ikke på noen ting, da vi var i Sverige og ga alt det hun kunne i de fleste løp.

På fredagen startet det med trening og været var veldig varmt. Mye stress rundt treningsringen, da man fikk «lite» treningstid. I det hele og det store var tiden på treningen ganske lang og generelt tror jeg treningstiden før et mesterskap kun er for mentaliteten til føreren og at hunden får testet underlaget. Du starter ikke å terpe felt på en sånn trening, liksom..

Lørdagen startet tidlig og vi skulle gå alle de individuelle løpene våre. Uheldigvis hadde Liz sene startnummer i vært av sine løp og jeg kan ærlig si at jeg var pissnervøs av tanken på å starte så sent, men når tidspunktet kom var jeg kun så fokusert på hva jeg skulle gjøre at jeg ikke rakk å være nervøs 🙂

Første løpet vi gikk på lørdagen var hopp og banen passet oss perfekt og jeg må si meg veldig fornøyd med vårt løp!

Liz løp inn til en 10. plass av 175 startende og klarte derfor å skaffe seg en plass til finalen. Hvert land hadde en finaleplass i hver størrelsesklasse UANSETT.

Etter hoppløpet var det agility som sto for tur og jeg klarte ikke å bli enig med meg selv om løsningene i denne banen. Jeg var kjempe usikker og det gjorde slik at vi disket. Derfor kjører jeg kun stigen ut og belønner utenfor ringen 🙂 At hun klarte DEN slalominngangen hadde jeg aldri trodd!

Etter de to individuelle løpene var det jeg, Hilde og Ingerid som kom til finalen. Jeg og Hilde stilte utenom landskvoten 🙂 Liz løp som hund nr. 30 av de 50 hundene som var i finalen og finalebanen var en agilitybane. Banen var ikke spesifikk vanskelig, men alt måtte sitte.

Vi gjennomfører feilfritt og tiden nok så grei. Vi taper tid på vippa, men det bli iallefall ikke noen feil OG det ble 12. plass sammenlagt! 😀 😀

Søndagen var det klart for lagløpene og ingen på laget var spesielt heldige denne dagen. Alle gjorde så godt de kunne, men vårt første løp for laget var et hoppløp.

På denne første filmen fikk de ikke tiden min, så jeg måtte gå en gang til, men vegringsfeilen min var der forsatt 🙂 Så slik så det andre løpet med tiden vår ut:

Etter et hoppløpet stod agilityløpet for tur, og vi ble dømt en feilfeil. Dommeren var selv usikker og måtte se på filmen for å se hva Liz gjorde på feltet. Vi klarte dessverre ikke å få filmen til å gå i sakte nok modus til at dommeren kunne vurdere feltet på nytt, men iallefall; Det var et dårlig felt!

Dette var sommerens store begivenhet og det har virkelig satt spor! Dette var kjempe morsomt og var en fin «test» før VM! Vi fikk ganske mye mer beskjenskap og så utrolig mye bra agility den tiden vi var der 😉 Etter denne helgen fikk jeg også et god pekepinn på hva vi er gode på og hva vi MÅ forbedre oss på, det er faktisk en del..

Etter var en av de 3 stevne vi har vært på i sommer, så ved ukes slutt forventer jeg av meg selv at alle tre er ute (EO, Nes og Stav). Deretter er det bare å sette seg ned med tankene rundt Nordisk.

– Silje, Liz & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s