Travel sommer!

Hei igjen, alle sammen!

Sommeren har vært utrolig hektisk for meg og hundene. Vi har nærmest hoppet fra stevne til stevne og prøvd å hatt ferie i mellom stevnehelgene.

Sommerens store begivenhet var European Open i Sverige som vi for første gang deltok på. Liz presterte godt og det har tatt sin tid det å gape over dette stevnet. Jeg sitter enda med tanker om at: «WOW! Jeg har en utrolig flink hund!»

20120815-142412.jpg

Etter EO dro jeg med meg en ny bag og plukket opp en rastløs bc før vi vendte nesa mot «Hytta i skogen». Vi badet (noen av oss) og vi gikk fine, lange turer i skogen. Liz restituerte etter EO, mens Bea ble prøvd tappet for den overflødige energien hun hadde samlet opp på 4 dager uten trening.

20120815-142232.jpg

De 5 dagene på hytta gikk veldig fort, så da var det bare å lade opp til Nes-stevnet. Uten noen form for trening og kun familiehund presterte Liz bra! 🙂 Stevnehelgen gikk fort over og – igjen, pakket vi om baggen og vendte nesa denne gangen mot Torpomoen der jeg var instruktør på NKKU´s sommerleir. Igjen fikk Liz minimalt med trening og eneste form for agility hun fikk løpe var et par hoppehinder med to forskjellige ungdommer. Etter nesten 5 dager på Torpomoen ble reisen planlagt til sommerens neste stevne: STAV, på Tretten i Gubransdalen. Et stevne på 3 dager, med 4 stevnedager.

20120815-142727.jpg

Planen er å legge ut filmer, tanker og resultater fra stevnehelgene, men først må jeg få laderen til
pc´en min som ligger igjen på Torpomoen.

Nå omsider har vi rukket å lade fra sommerferien. Denne uken har instrueringen startet igjen og neste uke starter skolen og deretter startet kjøret, vil jeg tro 🙂

Denne helgen som kommer er det Nordisk mesterskap´12 og denne gangen er det Norge som skal arrangere! Hjemmebane og greier 😉 Frem til NoM er treningsplanen lagt nøye:
– Tirsdagen gikk kun til felttrening.
– Onsdagen er det partitrening og vi går mest sannsylig hel bane og kombinasjoner.
– Fredagen blir det siste innspurt med felttrening.

Lørdagen er det vanlig NKK stevne så da får vi teste formen til søndagen!

– Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s