Badeborder!

Hei!

Idag på vår skogstur fant jeg ut at jeg har fått meg en badeborder. Ingen av våre andre hunder liker å bade, men Bea slo på stortromma idag 🙂

Hun prøvde seg på bomba ut i vannet ifra brygga. Ramlet i vannet som en klump og etter at jeg fikk hun opp prøvde hun seg på akkurat det samme igjen.. Dette var trolig morsomt og hun fikk ikke vannskrekk, iallefall!

20120716-223849.jpg

Hovedmeningen med turen var å trene på passering av forskjellige hunder. Hun var kjempeflink og sa ikke et eneste ord på noen av hundene vi møtte, helt til vi nesten var ved bilen..

Jeg så gjennom trærne at det kom en mann syklene med en hund i springer ned en bakke og det så virkelig ut som om mannen ikke hadde kontroll. Derfor trakk jeg og Vebbis med hundene våre inn i skogen for å ikke ta plass på grusveien, men vi blir fort kommandert av den syklende mannen om å gå på andre siden av veien. Jeg får begge mine hunder til å sitte på kanten av veien og begge var rolige og under kommando. Helt til:
Hunden i springeren var en stor og kraftig blandingshund, mannen på syklen kommanderte den til å holde seg på sin side, slik at hunden ikke fikk løpt foran hjulet. MEN! Hunden løp foran hjulet og mannen på syklen som var på størrelse med sin egen hund, ramlet som en klump i bakken, med syklen over seg. Vi spurte om han skulle ha hjelp, men han var tydeligvis veldig sinna.

Bea var ikke redd for hunden og forholdt seg rolig helt til mannen ramlet i bakken. Hun ble litt skremt av situasjonen som skjedde, men brøy jeg ikke noe om at hunden var stor og skummel, så lenge hun hadde andre ting å tenke på.
Heldigvis traff vi på to andre hunder før vi kom tilbake til bilen og disse hundene begynte hun å logre til og klarte nesten å ikke passere fordi hun ville hilse 😉 SNAKK OM FREMGANG!

På onsdag blir det også tur i skogen, men da med Kira og Vixi. Da blir det «Bli-kjent-tur» før de skal bo sammen en hel uke senere i sommer mens vi er på leir 🙂 Hvis alt går etter planen blir det også sosialiseringstur for valpene på fredag, da turen går inn til Oslo for å ta passering- og sosialiseringstreningen et steg frem!

– Hilsen Silje, Liz & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s