Siste del av Stavangeruka!

Siste delen av Stavangeruka bestod av en fridag og tre nye konkurransedager. På fridagen dro vi inn til Stavanger sentrum og var på cafe med Vebjørn og Stine. Bea var også med og oppførte seg eksemplarisk! På cafèen var hun rolig og slappet av mens vi andre spiste. Etter et hyggelig cafebesøk dro tilbake til campingen og hadde det gøy på stranden.

Torsdag 5. juli, fjerde konkurransedag:

Hopp:

Jeg slet veldig med å finne linjene i denne banen, men er fornøyd med slik vi valgte å løse den 🙂 Det var mye disk på denne banen og i mellomklassen var det bare en ekvipasje uten tidsfeil!

Plassering: 2. plass! Pallen så slik ut:

1 1636 Beauty Fly I AM Harry Potter Dominic Feer 33,43
2 1606 La-Min-So’s Tango In Black Silje Johansen 33,49
3 1626 Carillo Acting Solo Hilde Rognlien 36,61

Agility:

Banen var satt av Sasha Grunder og jeg har vært veldig fornøyd med alle banene jeg har gått for ham, men denne banen syntes jeg hadde en veldig stygg oppgang til møne. Ellers var banen fin og jeg følte vi fikk en fin linje etter mønet, og det var vanskelig finne den.

Plassering: 2. plass, igjen beste norske! Pallen så slik ut:

1 719 Shenaja Just An Illusion Natasha Gjerulff Jensen 42,31
2 724 La-Min-So’s Tango In Black Silje Johansen 43,80
3 738 Beauty Fly I AM Harry Potter Dominic Feer 45,98

Åpen agility:

Vi disker ettersom hun kommer ut av den første korte tunnelen og får en fin linje til å gå ut å hente hindret før møte, så sånn var det. Veldig fornøyd med at jeg klarte å roe hun ned på stigenedgangen. Oppløpet etter slalommen, satser hun helt feil fler steder og river.

Fredag 6. juli, femte konkurransedag:

Hopp:

Vi disker da jeg ikke hadde noe kontakt da hun skal mellom to hindre, ettersom hun hadde disket bytter jeg løsning midt i banen og får Liz rett i beina! Ikke smart.. Sender hun derfor igjennom den siste tunnelen og avbryter etter det.

Agility:

En bane satt av danske Sophie Juul. Veldig fin bane, men slet med å finne linjen etter slalommen. Feltfeil, som forventet etter at jeg stoppet henne på sist stigefelt.

Åpen hopp:

Igjen en bane av en danske, denne gangen Paul Lerche. Jeg klarer å gjøre slik at vi disker, da jeg endrer breefingen min i hodet utenfor banen, rett før jeg skal inn! Veldig fornøyd med banen og dritt forbanna på meg selv 😉

Lørdag 7. juli, siste konkurransedag:

Hopp:

Gud som jeg slet med å finne linje ifra start! Jeg var ikke den eneste fordi det var mye disk på banen. Jeg gjorde absolutt som jeg ikke hadde breefet og opp etter alle de første hindrene var det bare flaks at vi fikk til å løpe riktig 😉

Plassering: 2. plass, bak dansken.

Agility:

Banen ble satt og dømt av VM-dommer. Prøvde også ut en ny startfase ved å ikke sette hun igjen, men å starte rett på 🙂 Funket veldig bra. Hun hopper tidlig av på feltet igjen..

ÅPEN AGILITY FINALE:

Vi var så heldige at vi klarte å kvalifisere oss til åpen finalen, som baserte seg på de 2 beste resultatene i agility og det ene beste resultatet i hopp. Etter kvalifiseringsrundene lå Liz på 3. plass og startet derfor tredje sist. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle kjøre løpene felt, eller om jeg skulle dempe hun ned på stigenedgangen. MEN! Jeg satset på at jeg gjorde oppgaven min og at jeg kunne stole på Liz.

Jeg er veldig fornøyd med løpet vårt og jammen gikk vi ikke opp i ledelsen og vant! Det var utrolig morsomt 🙂 Vi vant endelig en gullmedalje, den satt jammen langt inne. Vi fikk også en kjempe stor champagneflaske, fire hoppehindre og et håndlaget trofee som det kun er et av i verden! 😀

Jeg er veldig fornøyd med hennes gjennomfølelse av denne uka! Hun har vært på nett hele tiden, samtidig som hun har hatt et press på seg å prestere i hver eneste løp!

Neste stevne er EO, så nå er treningsplanen lagt for at vi skal få muligheten til å forbedre oss enda mer!

– Silje, Liz & Bea

En kommentar om “Siste del av Stavangeruka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s