Første del av Stavangeruka!

Hele forrige uke ble brukt til å konkurrere agility i Stavanger. Konkurransene startet på søndagen og vi (jeg og Vebbis) tok flyet ned på lørdagen, resten av gjengen kjørte nedover i bil 🙂

Generelt var dette et greit stevne. Jeg skjønner at det er vanskelig å arrangere to tredagers – stevner, så selvfølgelig ble det litt rot, MEN! For en gangskyld må man ha en ringsekretær som vet hva sin oppgave er, gjerne ha en seer og en skriver og kanskje ha folk som følger med. Et av mine bedre løp jeg gikk nede i Stavanger, tok jeg resultatet med et klype salt. Da jeg kom i mål hadde ingen tatt å fulgt med på løpet mitt pga dansken foran meg gikk feilfritt og veldig bra, så seer måtte spørre publikum rundt om jeg var disket! Det går ikke ..

Noe som var veldig positivt med uka var at de hadde veldig fine premier og det var generelt god stemning rundt ringen, iallefall rundt liten/mellom ringen 🙂 Premieutdelingene var kjempe koselige og alle var så hyggelige. Dommerne var hyggelige, imøtekommende og satte utrolig fine baner! Stavangeruka hadde anskaffet veldig gode og flinke dommere, det var morsomt å se de gå agility også.

Over til løpene våre:

Søndag 1. juli, første konkurransedag:

Hopp:

Vi disker da Liz ikke får beskjed om at hun skal opp å hente et hinder, men jeg var flink til å fortsette og ikke gå tilbake å rette.

Agility:

Dette løpet er jeg så fornøyd med, tross feltfeil på stigen. Den feilen var min feil.. Jeg spurter på etter tunnelen før stigen fordi jeg merker jeg ligger bak Liz, og derfor endrer hun steglengden sin. MEN! Dette er faktisk en av de få gangene jeg faktisk lå bak hunden min og det blir jeg litt stolt av 🙂

Plassering: 8. plass med 5 feil og beste norske tid.

Åpen agility:

Løpet fikk dessverre en vegring, da jeg ikke forteller henne at hun skal løpe ut å hente hindret 🙂

Mandag 2. juli, andre konkurransedag:

Hopp:

Endelig et feilfritt løp, som jeg var overrasket over. Veldig fornøyd med at jeg klarte å taime det å sende henne inn i slalommen og enda bytte bak ifra den vinkelen vi kom fra. Holdte nesten på å rive på 3 hindret etter slalommen, men Liz henter det inn. Oxeren vi ikke har hatt et godt forhold til gikk BRA! 😀

Plassering: 2. plass og beste norske tid. Pallen så slik ut:

1 1604 Shenaja Just An Illusion Natasha Gjerulff Jensen 31,70
2 1617 La-Min-So’s Tango In Black Silje Johansen 33,07
3 1851 Beauty Fly I AM Harry Potter Dominic Feer 34,03

Agility:

Super fornøyd med svingene og iallefall at hun klarte den vinkelen ned fra stigen! Vippa var også bra, kanskje den beste vi hadde gjennom hele uka?

Plassering: 2. plass og igjen beste norske tid. 2, 43 sekunder bak den danske vinneren. Pallen så slik ut:

1 712 Shenaja Just An Illusion Natasha Gjerulff Jensen 36,42
2 729 La-Min-So’s Tango In Black Silje Johansen 38,85
3 725 Charmtassen’s Take A Bow Stine Haakensen 41,11

Åpen hopp:

Jammen et riv igjen. Virker som Liz ikke klarer å holde beina oppe når jeg vender for tidlig! Må trenes på..

Tirsdag 3. juli, tredje konkurransedag:

Hopp:

Dette var en av de beste banene jeg løp igjennom hele uka! Det var fart og morsomheter, samt handling. Du måtte løpe, samtidig tenke og plassere deg riktig. Veldig fornøyd med vår gjennomførelese av banen! Eneste var at jeg kunne ha presset mer fart, men tenkte på regnet og svingene og prioriterte derfor dette.

Plassering: 3. plass og 2. beste norske tid. Pallen så slik ut:

1 1603 Shenaja Just An Illusion Natasha Gjerulff Jensen 33,59
2 1619 Sunborne Jazzy Vaya Hilde Bakken 35,18
3 1610 La-Min-So’s Tango In Black Silje Johansen 35,27

Agility:

Igjen et riv, presser derfor svingene og deretter slalominngangen. NYDELIG! 😀 Disker oss etter slalommen, da de egentlig skulle ut å hente det hindret. Ettersom vippa også var blitt dårligere tar jeg tak i vippa for å få hun til å løpe lenger ut. Slutten av banen ble bare tull..

Åpen agility:

Vi leverer feilfritt og igjen 2. plass bak dansken 😉

Halve uken hadde gått og vi hadde samlet 4 medaljer, tre sølv og en bronse:

Mesteparten av kveldene etter stevnet ble brukt på stranda, slik at hunden fikk løpe og strekke ut 🙂

I morgen kommer resten av uken!

– Silje, Liz & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s