Siste uttaksstevne!

På fredag reiste vi opp til Bergen for å delta på det siste uttaksstevnet 🙂 Bergen var fint og viste seg frem med både sol og bergensk vær! 

ImageImage

Jeg har kun et løp, fanget opp på film og det er dessuten et lagløp. Sånn går det når man ikke har med seg kamerateamet sitt.. 

På lørdagen var det Sophie Juul som dømte hoppbanene og lagbanen. Begge løpene og banene var kjempe fine og det var mye fart og motivasjon å hente i de. Det eneste negative var at høyden på hinderne var høye. Jeg og Liz disket hoppløpet mellom hinder en og to.. Slik så det ut: 

Image

Dum som jeg var gikk jeg å stelte meg opp som den røde prikken og Liz satt igjen som den brune flekken. Jeg var tydelig under breefing at jeg MÅTTE ikke bli stående passiv og hva gjorde jeg?! Stod igjen  passiv..

Agilityløpet på lørdag var jeg veldig fornøyd med og Liz var utrolig flink 🙂 Det ble uheldigvis dømt en feltfeil på stigenedgangen, som var like «bra» eller «dårlig» som fler av konkurrentene mine hadde, men som ikke ble dømt for dem.. Kjipt

Lagløpet tror jeg gikk feilfritt og laget vant 🙂 Heldigvis en fin avslutning på dagen! 

Søndagen startet som en dritt dag, med skikkelig regn, men tydeligvis skulle løpene bli bedre 🙂 

Vi startet med agility som ble dømt av Sophie og banen var igjen åpen og super! Elsket hennes baner ❤ Liz løp feilfritt i mine øyne, men det ble dømt feilfeil på stigenedgangen. Veldig rart tenkte jeg, som hørte tydelig at Liz traff med bakbeina.. Iallefall, når listen kom opp var feltfeilen strøket. Jeg fikk helt noia ettersom dette var et uttaksstevne og det var viktig at ting var riktig.. Så derfor ba jeg om å få se på skriver skjemaet, og ja- det var skrevet feil, men den var tydelig støket over 😀 

Hoppløpet måtte vi gjennomføre for å få to gjennomførte hoppløp som kvalifiserte oss til vm-individuelt. Jammen klarte vi å levere under press 🙂 Vi fikk gjennom et feilfritt løp! 

Jeg må jammen si at det var mye regning rundt teltet etter at alle løpene var ferdig! Vi regnet ut hva de forskjellige poengsummene ville bli og jammen da vi fikk svaret på mandagen var det like tall! Iallefall i llitenklassen 🙂 

og! JEG OG LIZ SKAL REPRESENTERE NORGE I VM OG NORDISK!!! 😀 

– SIlje & Liz 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s