Sandefjord!

Denne helgen har blitt tilbrakt i Sandefjord og vi har gjennomført andre kvalifiseringsrunde for uttak til vm og nordisk. Stevnet var fantastisk! Fine ringer, herlig underlag, gode dommere, fine baner og mange hyggelige mennesker!

Liz har vært på nett hele helgen og levert løp som fortjener heder. Jeg har ikke vært nervøs, av den grunn fordi jeg har hatt hodet mitt på helt andre steder. Jeg ble trekt opp i tverrfaglig eksamen – hund på fredag og tankene mine var mest fokusert på dette og ikke at jeg måtte prestere på uttaket. Det var en herlig følelese! 😀

Det er dårlig med filmer fra stevnet, med jeg har nok av tanker og ideer som kunne gjort resultatene våre enda bedre. Snakk om å aldri være fornøyd..

Lørdagen startet med en fin fartsfylt åpen agility bane. Startet kun for å teste stigefeltet og det satt som et skudd. Mye fart i banen gjorde slik at Liz klarte å hekte seg i en pinne i slalommen, hun mistet fart og endte derfor på en overraskende 2. plass!

De individuelle løpene på lørdagen gikk også over all forventning! Jeg husker dessverre ikke plassering på løpene mine, men de var tydeligvis gode (innenfor pallplassering), ettersom jeg ser på statistikken over ekvipasjer til vm og nordisk at Liz ligger på en 4. plass. Derfor gjelder det å ha hode på plass og rense alle tankene til siste og avgjørende helg i Bergen. Jeg håper virkelig ikke at nervene tar meg, det hadde vært dårlig gjort..

Søndagen skulle iallefall ikke bli verre enn lørdagen. Det var bare å kjøre på og jeg satset på fart og motivasjon. Heldigvis var banene til Lee Gibson bygd med fart, litt herlig at ikke løpet avgjorde kun om å ha den korteste svingen, men faktisk om å ha det beste samarbeidet og farten! Da ble iallefall plasseringene 3. plass i hopp og 1. plass i agility’en. OG skal jeg si dere en ting! Da jeg gikk ut av breefingen av agilityløpet hadde jeg plutselig med et hinder for mye.. Ikk! Heldigvis hentet vi oss inn 🙂

Hoppløpet:

Noe av det morsomste Liz vet er å gå med andre førere. Derfor har hun gått med to forskjellige førere i tunnellcup’en. Her er film av hvordan Maud førte Liz:

Må si jeg ble mektig imponert. Alt er uten trening, kun tatt på sparket 🙂 Jeg vet iallefall hvem som er min reservefører!

Imorgen kommer det en oppdatering ang. Bea fordi hun har jo faktisk vært hos meg en uke idag! 🙂 Tiden går fort og snart er hun 3 mnd!

– Hilsen Silje, Liz & Bea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s