Miss Beatrice

Hei.

En drøm jeg har hatt lenge, har endelig gått i oppfyllelse! Planen var å ikke klekke drømmen før om et par år, når jeg kunne kanskje føle meg klar til å få en bordercollie. JA -BORDERCOLLIE.

Igår hentet jeg hjem Bea. Nå er hun 11 uker og full av sprut. Hun lærer utrolig fort og det siste døgnet har flydd avgårde. Hun er etter Tara (Rune/Andrea/Gro Huseby) og Ghost. Alle valpene var utrolig trygge og det blir spennende å se hvordan de utvikler seg.

På toget hjem!

Ettersom jeg hentet henne med toget var jeg veldig spent på om hun ville klare å holde seg over 2 timer og jaggu klarte hun det 🙂 Selvfølgelig var det vanskelig å slå seg til ro på et helt nytt sted, med en helt ny person, men sammen klarte vi endelig å komme oss hjem 🙂

Liz var faktisk de av hundene her hjemme som tok imot Bea best. Hun snuste på henne og logret. Zorro var veldig tøff i starten, men fant fort ut at Bea er større enn han. Synne var overlykkelig for å enda en møkkete valp inn i huset.

«Natten» startet med litt piping, men etter siste tissetur rundt 00.00 var det stille i buret helt til morgningen 🙂 Etter frokost og litt søvn igjen var det å gå ned til bussen for å komme seg til skolen. Selvfølgelig var Bea med! Det var nemlig ikke noe problem å smelte norsklæreren med en valp av rasen hun hadde hatt før!
Bussturen gikk fint og hun slår seg fort til ro på bråkete steder.

På skolen fikk hun massse oppmerksomhet og det å få leke med en goldenvalp på omtrent lik alder var konge! Bea er utrolig trofast og veeeldig glad i alle slags mennesker.

Etter den korte skoledagen vendte vi nesen hjemmover igjen; Bea var en helt annen hund. Hun var faktisk sliten og hun ligger å sover enda, litt rart ettersom hun sov både på bussen og i buret på skolen. Alle inntrykkene gjør nok jobben!

Idag skal Liz på trening og Bea skal få være med! Imorgen har jeg fri og da skal vi øve på å være hjemme alene 🙂

– Silje, Liz & Bea

4 kommentarer om “Miss Beatrice

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s