NKK Drammen’12

Nå har Liz vært igjennom sitt 3 NM og Liz er bare i en alder av 3, 5 år! Det kan jeg være stolt av.

Lørdagen startet kvalifiseringsrundene til søndagens finaler. Liz leverte et strålende agilityløp som holdt til en 3. plass og et knall lagløp! Derimot hoppløpet for kvalifiseringen gikk ikke bra.. Liz krysset bak ryggen min ut av en pølse. Det har aldri skjedd for, men en gang må jo være den første uansett? 😀

Her er agility – individuelt:

Lag løpet:

Ettersom vi hadde med oss en disk, ble vi ikke kvalifisert til søndagen – individuelt. Hele 6 lag ble kvalifisert til søndagen og ekstra morsomt var at Stovner hundeklubb representerte 3 av de 6 små lagene.

På søndagen var Liz den siste hunden for knøttene som stod på start. To ekvipasjer på laget mitt hadde allerede fått feil, men heldigvis var vi feilfrie fra runden på lørdag. Liz leverte igjen et strålende løp:
KNØTTENE (SHK) BLE NORGESMESTERE, TREDJE ÅRET PÅ RAD!

Film av Liz:

Hele Stovner hundeklubb gjorde det bra i helgen. Liten fikk hele pallplasseringen i individuelt, to pallplasser i mellom – individuelt + lag, sølv og gull til det store laget.

Nå som iallefall dette mesterskapet er over er det bare å se frem til neste! Det blir EO i slutten av juli. Ellers så handler det om å holde hode kaldt og på plass under de to neste uttaksstevnene som lurer rett rundt hjørnet 😉

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s