Oslo hundeshow 2012

Hei!

I helgen arrangerte klubben Oslo hundeshow. Nytt dette året for oss var at det skulle være uttak til vm og nordisk. Stevnet startet tidlig på fredagen for min del, ettersom klassen min jobbet med å rigge. Dagene ble lange og solen bare større og større! Fanker’n som jeg har blitt solbrent. Ekstra fin med shorts skille..

Jeg har aldri hørt et OHS-stevne uten klager, i år ble det igjen klager på både dommeren, hindre og ringoppsett. Folk er aldri fornøyde. Det iallefall Stovner hundeklubb var flinke til i år var å prioritere lite jobbing på de som skulle gå uttak. Det er sjeldent jeg og Liz går bra på OHS, av den grunn fordi tankene mine er helt andre steder pga det er klubben som arrangerer. Der hadde mannskapsansvarlig Irene gjort en god jobb og Åse var en fin «leder» og veileder av mannskapet under stevnedagene.

Jeg og Liz var påmeldt alt man faktisk kunne gå på OHS! Mange løp, krever mye «analyse»..

Først ut var fredagen med åpen klasser. Banene var veldig fine og grei oppkjøring til søndagen. Det var mye fart og motivasjon i begge banene.

ÅPEN AGILITY

ÅPEN HOPP

På lørdag var nervene satt i høyspenn til uttaket, men Liz var «rolig» og klar. Det dempet nervene og «presset». Løpene våre på lørdag var så som så. Mye kunne vært bedre, men det kunne også vært verre.

AGILITY

Et riv fra 1. plassen! Liz løp på 31 sekunder og vinner løp på 33 sekunder. Veldig flink Liz 🙂

HOPP

Jeg rakk dessverre ikke et mottak og vips så er Liz borte.. Man rekker ikke å tenke 🙂

LAG

Dette løpet var deilig å komme igjennom! Fart og motivasjon hjelper på en varm stevne-sommer-dag.

Søndagen var «just for fun» og det var bare å kjøre på. Løpene:

AGILITY:

HOPP:

ÅPEN HOPPFINALEN:

Liz klarte å plassere seg til åpen hopp finalen. Banen var morsom, men krevende. Masse fart, men man måtte prestere og løpe veldig fort.. Liz fikk faktisk 2. plass bak Jeppe og Anton!

Nå er det bare å lade og hvile frem til lørdag. Da er det NM og vi skal gå både individuelt og lag – Vi skal faktisk stille med samme lag, samme deltagere og vil gjerne ha samme plassering i år, som de to forrige årene. Selvfølgelig snakker vi om KNØTTENE!!

PASS DERE!

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s