Stang ut og inn igjen!

Helluu!

I helgen var det stevne i regi av Eidsvoll og Nannestad hundeklubb. Nytt i år var at Zorro skulle stilles på valpeshow, da stevnet arrangerte agility, lydighet og valpeshow.

Lørdag gikk ikke bra i det hele tatt. Liz missforsto meg fler ganger iløpet av de fleste løpene, dette førte derfor til disk. Vi hadde fler momenter i banene som var veldig bra!
Filmer:

AGILITY

Jeg er veldig fornøyd med løsningen min mellom slalomen og der hun disker. Vi traff linjen perfekt og det ga bra fart 🙂 Disken var min feil, da jeg ligger bak henne og sier bare «over» – og da man har overkommando på både stige og møne – Da valgte Liz selv..

HOPP

Starten var jeg ganske sikker på at skulle gå bra, og den er jeg veldig fornøyd! Vi valgte den korteste veien og hadde «naturlig» den korteste svingen. Det at hun bommer inn i slalomen skuffer meg.. Da ramler jeg helt ut og det viser seg gjennom resten av banen. Derfor tar jeg sjanse og velger å ta en andre løsning etter slalommen.

LAG

Vårt eneste «feilfrie» løp. Vi skulle vell egentlig hatt en feil på stigen, men men. Laget vant 😀

ÅPEN HOPP

Dette løpet følte jeg hadde kontroll på! Helt til den siste tunnelen. Da plutselig bytter hun bak ryggen min, da jeg havner for langt frem.

Da jeg våknet på søndagen bestemte jeg meg for at Liz skulle være mye flinkere og jammen var hun det! Denne dagen brakte bedre resultater 🙂

AGILITY

Banen var knotete og jeg slet med å huske den. Stakkars Liz, hun var kjempe flink også glemmer jeg hvor vi skal. Da jeg sender henne inn i tunnelen under møne så stopper jeg å tenker: «Hmm, hvor ender denne tunnelen?» – Ikke lenge etter så jeg Liz og da var det bare å spurte over på andre siden for å hjelpe henne å vise hvor banen var!
Plasseringen ble 1. plass og veldig få gjennomførte.

HOPP

Igjen, min feil. Liz prøver å tjuvstarte og det er ikke lov. Da jeg går ifra henne den andre gangen, går jeg for langt og blir stående passivt – Vi disker, hun leser meg feil og jeg står feil plassert.. Resten av løpet endte nesten med fler kos med gjørma, heldigvis skjedde det ikke 🙂 Vi klarte også slalominngangen!!

LAG

Gi jernet og kjør på! Løpet ble ikke filmet, men vippa og stigen var perfekt.

ÅPEN HOPP

Jeg var veldig keen på å få en god og fartsfylt avslutning på helgen. Vi kjørte bare fart, tenkte ikke på svinger og det endte jammen på 2. plass! 😀

Neste helg starter første uttaksstevne og det gjelder å ha hodet på plass. Det blir en lang helg med åpen klasser på fredagen og to offisielle løp som teller til landslag på lørdagen, samtidig som man skal jobbe (etter som klubben som arrangerer) også på søndagen avslutter vi med offisielle klasser igjen og kanskje forhåpentligvis en åpenfinale!

Ønske oss lykke til?

– Silje & Liz

En kommentar om “Stang ut og inn igjen!

  1. En helg med motgang, så regner vi med at uttaket til helgen går helt mega bra! Dere er kjempe flinke, så detta går kjempe bra!! Masse lykke til!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s