Råådalens BK

Forrige helg var jeg og Liz på vårt siste stevne i Sverige før EO! Jeg og Fanny dro ned til Råå (?), nære Skåne område. Nokså lagt å dra for en helg, men koselig og mange starter 🙂

Fanny stilte med hele 4 hunder og alle skulle gå to løp hver, tilsammen stilte vi 10 løp og alle hundene på forskjellig nivå. Helgen og dagene gikk derfor veldig fort, selv med 10 timer lange dager. Dette sier litt om Sverige:

Ta for eksempel Oslo hundeshow (som er det stevnet i Norge som tar lengst tid). Der har de stort sett 3 ringer (iår kun 2 stk), men de beregner ca. kanskje 9, 5 time på en dag. I Sverige, som sagt, beregnet de 10 timer med alle starter, ingen forsinkelser. Så du tror sikkert det ikke høres så ille ut i forhold til Norge, men skal jeg si deg hva som er ille? At i Sverige er det dobbelt så mange starter! Ille? JA! Norge – got to learn..

Men! Løpene mine denne helgen var varierende. Vi hadde kun en disk, en 2. plass og resten løp med feil i. Løp med feil, regnes automatisk om som disk i mitt hode. Tror det kommer veldig automatisk fordi vi havner så langt ned på listen og det er ikke vanlig å se Liz nedenfor 20’ende plass. «Skuffende»

Det som har vært veldig bra i helgen er feltene hennes 😀 Vippa har vært strålende og det samme med stigen. Det var faktisk vinkel ut av stigen det ene løpet og det taklet hun veldig bra!!

Nå denne helgen skal vi få selvtilliten litt opp igjen og prøve å gjøre slik at vi ikke kommer på 26. plass! Haha. Ikke nok deltagere til det engang :S

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s