Arendal!

Hei!

Tiden flyr fra oss. Denne uka (eller forje uke) har gått som en vind.. Jeg har faktisk hatt oppkjøring og besto 😀 Så stolt, fordi nå kan jeg endelig kjøre til trening selv! Yes. Resten av uka har gått til å trene og organisere praksisen, er «mye» som skal ordnes. Iallefall er dette mine unnskyldninger for at jeg ikke har fått publisert filmene fra Arendal før nå.

Helgen 20. april og til 22. april var vi på stevne i Arendal. Første gang vi deltok på dette og vi kommer definitivt tilbake igjen! Så hyggelige og fine baner tegnet av fantastiske dommere. Været var ikke så bra, men med mange hyggelige agilitymennesker stråler dagen uansett 🙂

Hver av dagene var det 3 løp: agility, hopp og lag.

Lørdagen:

Det ble 1. plass i hopp, disk på agility’en og 1.plass på laget med aller best tid! Vi disker i agility’en pga meg, jeg vender meg og hun leser meg. Er jo sånn det er 🙂 Ble et riv på lagløpet pga hun satser helt feil, hele kroppen var helt rar over hindret? Var nok fordi jeg satte hun for langt unna.

Søndagen:

Igjen 1.plass i hopp, disk i agility og 1.plass på laget 😀 Hoppløpet trodde jeg gikk dårlig på tiden ettersom jeg glemte banen i et sekund i det vi startet. UPS! I agilityløpet ble det berre tull. Tull er tull 🙂 Ikke bare litt tull! Vi får samlet oss igjen før laget løpet som gikk strålende 🙂

Gjennom hele stevnehelgen var det igjen feltfeil på stigen! Weee. To stevner uten feltfeil. Prøver også ut forskjellige startmetoder om hva som er best, og prøver derfor å variere 🙂

– Silje & Liz
PS: Skal prøve å være raskere ved å legge ut fra dagens stevne. hoho

En kommentar om “Arendal!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s