Stavangertur!

Heiaa!

I helgen har jeg og Liz vokst opp 🙂 Vi har vært på agilitystevne helt alene, uten vårt støtteapparat.. Vi tog toget ned på fredagen og flyet hjem på søndagen. Innimellom toget og flyet har vi opplevd mye!

Fredagen da toget var fremme, ble vi plukket opp av Jeppe & Anton (som steppet inn som rolle – mamma, funket perfekt). Vi fikk en omvisning av byen, som ikke var så stor, men utrolig koselig og for en stemning 🙂 Ettersom det begynte å bli sent, var det å kjøre mot campingen. MEN! På vei til campingen var jo stevneplassen? What to do? Dra innom 🙂 Heldige som vi var fikk vi lov til å prøve hindre og underlag! For en hjerlighet på Vestlandet.

Deretter var snuta vendt mot campingen og butikk for å få tak i mat, før hyttekompisene våres ankom. Hytta ble delt med Bodil, Bjørnar og Mathias + 4 bordercollies. No problemo! Så mange mennesker og hunder var ikke noe problem.

Lørdagen var første konkurransedag og dommer for hele helgen var Kari Jalonen. Alle banene var krevene, selv i klasse 1 og da var det ingen nåde i klasse 3! Gøy, men utfordringer 😀

AG3L

Banen var helt grei, diskriminering som egentlig skulle sitte. MEN! Hvis dere ser da Liz kommer ut av den første tunnelen? Hun ligger på ryggen i utgangen. JauJau, sånn er det. Hadde en litt for lang arm og ingen kontakt før stigen, der Liz går igjennom. Resten av banen gikk som en drøm og nydelig felt.

H3L

Det var mange løsninger i denne banen, om man skulle ta «feigeløsningen» eller guts og det ble en kombinasjon. Resultat: 1. plass og TIDEN: 29. 38

Lag

En utrolig fin bane å løsne opp med, ettersom agilityløpet gikk «rett vest». Liz hadde den beste tiden av alle små/mellomhundene og nesten storhundene også, utenom Ted til Bodil. Liz løp på 29.38. Det er jo så utrolig stor forskjell på de hundene, bein, fysikk – det sier seg selv! Så da er det lov til å skryte 😀

Etter at alle løp og premieutdelingen var over, dro jeg, Jeppe, Liz & Anton på stranden for å lufte og la hundene strekke ut etter en stevnedag. Hundene storkoste seg 🙂 Deretter var det hjem til hytta for å slappe av og «legge» hunder for det var ut å spise. Etter mat i kroppen ble det mange trøtte tryner og senga ble funnet relativt fort..

Søndagen stod for tur og mens vi pakket ut av hytta og hadde satt oss i bilen, var vi tidligere ute enn på lørdagen! Så da ble det stranda før stevnet og hundene koste seg så mye 🙂 En perfekt start på dagen ❤

Første løp ut på søndagen var AG3L:

Banen var kjempe vanskelig! Spesielt fra stigen og inn i slalomen.. Resten gikk bra! Veldig synd at hun løper forbi møne, men også samtidig veldig fornøyd med at jeg klarte å forsette å løpe og "ikke" diske 😀
Veldig fornøyd med supert felt ut ifra vinkel. Første gang vi tester dette på konkurranse også sitter det! Herlig ❤

Siste løp egentlig var hopp, og denne banen var god 🙂 Vanskelig og høyt nivå, men løpende! Liz disker da hun ikke går rundt etter hjulet. Absolutt min feil. Hånden var ikke ute og jeg ligger alt for langt frem.

Heldig som jeg var fikk Liz gå prøvehund på lagbanen og den satt vi feilfri! Igjen vinkel ut av stigen, som Liz taklet perfekt 😀 Dessverre ikke film eller tid.

For meg og Liz har vi satt ny rekord med: Antall disk på en helg! Hele 3 disk.. Skjerpings til helgen!

Liz har vært flink til:

– Felt uansett vinkel ned.
– Blitt på starten i hvert eneste løp, ventet på kommando, ikke bare kroppsspråk.
– Å holde Anton med selvskap i buret! Hun har taklet det å sove i bur på natten og i bilen sammen med Anton. Overraskende 🙂

Silje har vært flink til:

– Taimet felt, både stige og vippe.
– Passe på seg selv.

Silje har ikke vært så flink til:

– Holde fokus, hele veien under breefing. «Neimen, det her var jo kjempelett!»
– IKKE OVERHANDLING! Grunnen til fler av våre disker.
– Ikke være for husmor og passe på i alle situasjoner.

SÅNN! Da er listen klar for forbedring til helgen 🙂 Da stikker vi ned til Arendal, første gangen vi drar på stevne ditt. Så det kan bli morsomt.

Ellers vil jeg si at Østlandet har noe å lære av Vestlandet: Stevnet var utrolig koselig, med stemning og ingen «baksnakking» og drittslening! Musikk under breefing og alle de hyggelige menneskene. Dette ga absolutt mersmak.

Tusen takk til Jeppe for en utrolig bra omvisning av Stavanger! Som sagt: Dette ga mersmak, så det er bare å slanke Anton! haha *Intern*

Imorgen skal det trenes!

Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s