Tønsberg hundeklubb

Lørdagen for påske var det endelig stevne igjen! Man blir jo så urutinert av å ikke være på stevne hver helg, eller da det går lenge i mellom. Sjeldent jeg har nerver, men de sto faktisk på start med meg på lørdagen. Sikkert pga at Liz var hos dyrlegen på torsdagen og det var formen hennes som bestemte om vi sto på start eller ikke.

Målet var å ha det gøy og at Liz skulle få bestemme farten helt selv. Jeg vil ikke presse henne i en situasjon hvor hun «kan» være syk. Svinger og strekker var det bare mitt kroppsspråk som spilte inn som motivasjon, ikke noen verbale motivasjoner.

Vi startet å gå hopp 3 liten og en kjempe fin bane, mye fart og noen vinkler. Så pallen ble delt på sekundet. Liz fikk faktisk 2. plass og jeg var kjempe fornøyd! På videoen ser man at det er fler steder hvor hun «henger igjen» i sanden. Starten er jeg veldig stolt over. Liz var på starten, jeg fikk plassert meg og vi var samkjørte.
Film:

Neste løp ut var agility 3 liten. Ærlig så husker jeg ikke så mye av det, men det viktigste er husket. Vippa var rå og det samme var stigen. Farten var ikke på topp, igjen, fordi hun bestemte selv og det har jeg respekt for 🙂 Dette løpet ble ikke filmet, men endte med 3. plass 😀

Siste løp ut var laget og Liz skulle starte sist på det første laget. Banen var faktisk litt krevende til å være lag, menmen. Liz ble like fint på starten som i hoppløpet. Vippa var veldig bra, men ikke stigen og det var min feil. Jeg blir hengene etter på «gjerdet» som er før stigen og jeg plasser meg feil. Derfor blir jeg liggene bak og prøver å løpe alt jeg kan for å ta henne igjen.. DummeSilje! Da blir alt feil..
Laget endte med en pallplassering. Film:

Imorgen er det avreise til Stavanger. Jeg er heldig å få avspassering av skolen og tar derfor toget nedover i 11.11 og er fremme litt over 19.00. Puhuu, tar lang tid. Heldigvis skal vi ta flyet hjem, men meg og Liz på en flyplass i Stavanger. Vi får håpe at den ikke er så stor 🙂

– Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s