Påskeferie

Hei!

Etter stevnet i Tønsberg sist lørdag var det rett hjem for å pakke. Nesa ble snudd mot fjellet, nærmere Engerdal og Sølenstua. Føret var optimalt for de fleste: Du kunne gå på ski, sole deg og gå spor!

Da er iallefall familien min fornøyd. Pappas gordonsetter, Nemi var vell den som var mest fornøyd. Det å komme opp i fuglesituasjoner hver eneste dag var en drøm! Selvfølgelig ikke i Norge, da det er båndtvang.

Jeg og Liz har vært med på to fantastiske fjellturer. Mye snø, grillpølser, og gordonsettervalper! I området «krydde» det av fuglehundeiere og jeg kunne raskt se hvilken hund som var min. Det var den hunden med mest pels og den som hadde halen rett opp. Hver av dagene var det to gordonsettervalper der, egentlig 3 tilsammen fra samme kull. Alle 3 mnd gamle! Skal si Liz hadde litt å stri med. Det å passe på to overiverige valper, som til og med var større enn henne, var ikke lett.
Litt valpesyke ble vi også da vi måtte passe disse mens de fungerende fuglehundene fikk trene fugl.

Liz fikk gå spor og det var første gangen siden høst. Vi avsluttet høstens siste spor med en pinne i sporet. Nå i år startet jeg å legge en pinne i sporet, sporet var formet som en hestesko. Siste sporet jeg la hadde vi 2 pinner! Rekord 😀 Veldig stolt!

Bilder:

Tulleunger på tur!

Slalomtur ble det også!

I løpet av uka kommer filmene og resultatene fra Tønsberg 🙂

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s