Ting går ikke helt vår vei..

Hei!

Igår var Liz hos dyrlegen. Ettersom jeg hadde en hund som kun gikk 3 meter bak meg, og ventet jeg på henne la hun seg ned for å strekke på magen. Jeg måtte bære henne, noe som er veldig ulikt Liz. Hun ville ikke ha frokost, ettersom hun hadde kastet opp 3 ganger i løpet av natten og morgningen. Da vi kom på skolen ville hun heller ikke ha noe godbiter.

Dere tenker sikkert at det er unødvendig å dra til dyrlegen pga hunden har kastet opp 3 ganger? Grunnen til at vi nå dro til dyrlegen var fordi Liz har kastet opp jevnlig i snart 4 uker, men har hatt et opphold på nesten 4-5 dager, helt til igår. Da var dråpen nådd. For 2 uker siden kastet hun også opp blod, men almentilstanden var bra.

Grunnen til at vi ikke dro til dyrelegen tidligere var fordi almentilstanden hennes har vært bra hele tiden. Hun har vært på treninger og de har gått utrolig bra 🙂 Selv på onsdagen før vi dro til dyrlegen var hun helt i hundre på trening.

Dyrlegen klemte og kjente over hele Liz, spesielt i mageregion. Alle innvoller var som det pleide, det var ikke for mye luft, ikke for mye væske og alt var bra. Dyrelegen ser på sykejournalen til Liz at hun ble friskmeldt fra halsbetennelse i midten av februar. Da gikk hun på et slags medisin som heter metacam. Dette er en medisin som hardt påvirker slimhinnene til hunden. Dette har da skjedd Liz. Slimhinnene hennes har vært påvirket og ikke hatt det bra. Dette har gjort at hun har kastet opp.

Heldigvis var det ikke noe mer alvorlig, men det er lurt å ta tak i sakene når det har gått over en lengre periode.

Nå går Liz på foret Hill’s i/d og skal ha Zoolac hver 3 til 5 time. Så lenge almentilstanden hennes var bra, kunne vi stille på konkurransen i helgen. Hvis hun enda kastet opp var det rett inn til dyrlegen igjen. Da må hun inn på en nærmere undersøkelse, men det håper vi ikke!

Etter helgen er det påskeferie, så da skal vi kun kose oss og bli friske. Jeg orker virkelig ikke mer sykdom nå!

– Hilsen Silje & Liz

2 kommentarer om “Ting går ikke helt vår vei..

  1. Så flott at dere fant ut av det Silje. Kjente jeg satt litt med klumpen i halsen når jeg leste innlegget ditt, men enden var heldigvis ikke så værst:-)

    Ønsker Liz masse god bedring, og håper vi ses i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s