Appetitt hundefestival (Mjøndalen)

Endelig var det stevne igjen!

Igår kveld landet jeg med flyet fra England, heldigvis 🙂 Var jammen ikke lett å komme seg av toget til flyplassen med store tunge kofferter. Derfor klarte jeg og 4 andre i klassen og ikke komme oss av toget.. Typisk. Heldigvis var det bare å ta toget tilbake samme veien.. Puhuu

Med en helt ny valp i hus, var ikke Liz helt på nett. Hun var mer opptatt av å holde jeg borte fra valpen, så når valpen gikk 2 meter foran – gikk Liz 2 meter bak.. MEN! Det er ikke en unnskyldning på våre «fiasko’er» idag 🙂

Første løpet ut var hopp 3 liten:

Banen var kjempe fin og jeg hadde tro på at denne ville sitte for meg og Liz. Det håpet forsvant på hinder 5, da hun tok hindret fra baksiden. Jajja, pytt! Irritert ble jeg, av den grunn fordi jeg trakk alt av mine «hjelpemidler» mot den riktige veien.. Sånn går det når hunden har blitt «litt» for mye selvstendig 😀 Resultat: Disk

Neste løp ut var agility 3 liten:

Det første inntrykket av banen var at den var rotete (?) Den var også utrolig vanskelig å huske, så det gjalt å ha tunga rett i munnen. Det klarte jeg faktisk å ha! For oss var nedgangen fra stigen super 🙂 Og det ble «heldigvis» ikke dømt noen feil på feltet, men det vi må trene på er SLALOMINNGANGER! Ja, jeg trakk kroppen min nedover og ikke tok ut svingen.. Min feil, men heldigvis bare 5 feil.
Overraskende nok ble det en 4. plass med nokså bra tid 🙂

Siste løp ut for dagen var lag. Liz var satt på 1. laget for å kunne få det siste nappet til NM for en på laget, heldigvis klarte vi det! Liz hadde full fart gjennom hele banen og supert stigefelt 😀

Tross lite trening, bortreist handler og med valp i hus syntes jeg at Liz leverte. Den første feilen var hennes, andre feilen var min og i det siste løpet gikk vi som et team 🙂
Det jeg er mest stolt over er at alle stigefeltene har vært der, og vippa har blitt slått i bakken av en hund som står på toppen!

Nå blir det bare å forsette treningen til neste stevne, Tønsberg.

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s